Trónok Harca kiadásos luxusverzióban is jön a Samsung Galaxy Fold

0

Igazából nem volnánk meglepődve, ha kiderülne, hogy nem ismered a különböző telefonokat arannyal bevonó, azokat luxusmobilokká alakító orosz Caviart. A gyártó úgy döntött, kicsit most is emeli a tétet, és extravagáns termékeik listáját egy luxus kiadású Samsung Galaxy Folddal gyarapítják, ami Trónok Harca tematikával rendelkezik, és a sorozat mellett a még egyelőre kiadatlan Tél Szelei kötetnek ajánlják.

A Galaxy Fold mindkét hajlítható részét arany elemek borítják, melyeken a népszerű sorozat, illetve az alapjául szolgáló kötetsorozat különböző történéseire utaló motívumok találhatóak. A Caviar összesen hétféle kiadást fog a piacra dobni a hét legnagyobb westerosi ház után, a mobilok előrendelése már meg is kezdődött. A cég sajtónyilatkozata szerint a kiszállítás akkor indul, amikor a Samsung Galaxy Fold hivatalos forgalmazása is megindul.

Azok számára, akik annyira nem rajonganak a Trónok Harca sorozatért, a Caviar készített két további egyszerűsített formatervvel bíró Galaxy Fold kiadást karbon, bőr, és természetesen arany borítással.

A Samsung Galaxy Fold Game Of Thrones Edition 7.700 dollárba fog kerülni, ami kicsiny hazánk valutájára átszámítva olyan 2.260.000 forintot jelent. Ez viszont csak az orosz ügyfelekre vonatkozik, mivel a globális vásárlóközönség még ennél is drágábban, 8.180 dollárért, vagyis 2.381.000 forintért veheti meg a különleges készülékeket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid