Tronsmart Halo 200 karaoke party hangszóró teszt – Dobd fel a bulit!

0

A Tronsmart nem teketóriázik, már a Bang Max megjelenése előtt piacra dobta a Halo széria új tagját, a Tronsmart Halo 200-at, igy már hétféle party hangszóró található a kínálatukban. Ez a hangszóró partiközpontú funkciókkal rendelkezik, mint például a karaoke és gitár bemenetek, az RGB-LED fényshow, valamint alapáron jár hozzá két darab vezeték nélküli mikrofon is.

  • Tronsmart Halo 200 party hangszóró megvásárlásához most az NNNTSMHALO20 kupon használatával csak 169,20 dollárra lesz szükségünk, ami 59 ezer forint. Nem lehet kérdés, ezért az árért ajánlott a termék.
  • A termék EU raktárból érkezik, a rendelést követően 3-5 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van!

A legújabb és legnagyobb Tronsmart hangszóróról még frissek az emlékeink. A gyártó party hangszóró kínálatát a négytagú Bang család mellett a Halo 100, illetve 110 képezte. Most megérkezett a nagytestvér, a Tronsmart Halo 200 is, 120 W-os zenei teljesítménnyel és még mindig hordozható kivitelben.

A Tronsmart hangszórók fő jellemzői, mint a Bluetooth 5.3-as kapcsolat, a SoundPulse Audio hangzás, a hosszú üzemidő – esetünkben akár 18 óra! -, a powerbank opció, a True Wireless Stereo funkció, az IPX vízállósági tanúsítvány, az „RGB LED ritmusdáridó” és y meggyőző zenei teljesítmény nem maradhatnak ki ezúttal sem.

Már megszokhattuk, hogy ez a gyártó mindig extra figyelmet fordít a termékei csomagolására, olyan érzetet ad, mintha sokkal drágább motyót rejtene a doboz. A pakkban a Tronsmart Halo 200 Karaoke Party hangszóró feletti hungarocell ágyban helyezték el a 2 darab vezeték nélküli mikrofont, a hozzá való narancs színű, szilikongyűrű védőburkolatot, egy AUX kábelt, egy töltőkábelt (az adapter be van építve a hangszóró testbe) és természetesen a (nem) szükséges papírárút.

A Tronsmart Halo 200 vizuálisan a Tronsmart Halo 100-ra emlékeztet. Az álló hangszóró háza szinte teljes egészében nagyon jó minőségű műanyagból készült, remek összeszerelési minőséggel társítva. Az előlapon alumínium perforált rács található, amely mögött a beépített hangszórók láthatók. Ezeket RGB LED-gyűrűk szegélyezik, melyek a Tronsmart Halo 200-nak a kívánt party megjelenést adják. Öt különböző világítási mód közül választhatunk, amelyek mindegyike szinkronban van a zenével. Nagyon menő és látványos fícsör az, amikor állítjuk a hangerő a mélysugárzó körüli fénykör dinamikusan mutatja a változást.

266 x 282 x 386 milliméteres méretekkel és 6028 grammos tömeggel rendelkező zajláda elég kompakt ahhoz, hogy mindennapi háztartási hangszóróként is működjön, de amikor eljön a buli ideje, a Halo háromutas hangrendszerével hozza a szintet, és feldobja a hangulatot a beépített partilámpáival. A Tronsmart egyébként továbbra is „hordozható” néven hirdeti a Halo 200-at.

A hosszanti barázdált oldalakon a cég logójával, illetve Tronsmart felirattal büszkén hirdeti a kütyü, hogy ki fia borja. Szóval helló-halo nem csak a JBL tudja, hogy mitől döglik a légy.

A hangszóró teste a reflexnyílás miatt hátulról nyitott, ezért csak IPX4 védelem van – ez csak fröccsenés-állóságot jelent -, vagyis a medence partján óvatosan duhajkodjunk. A hátsó fronton maradva, a hord fogantyú alatti Halo 200 felirattal díszített gumifül alatt találjuk a 6,3 mm-es mikrofon/gitár bemenetet, az USB-A csatlakozót, amely két funkciót is betölt. Egyrészt pendrive-ról játszhatjuk le a muzsikát vagy powerbankként is funkcionál. A második mikrofon portja is itt helyezkedik el. A vezetéken csatlakoztatott mikrofonokhoz, illetve gitárhoz külön-külön hangerőszabályzó jár. Van még AUX csatlakozó, reset gomb és végül a hálózati kábel csatlakozója.

A hangszóró felső részén találhatjuk meg a fehér háttérvilágítással ellátott vezérlőgombokat, valamint a töltés visszajelző LED-eket és a kék színnel megvilágított hangerőszabályzót. A Halo 200 használata pofonegyszerű, de segítség gyanánt a gyáriak is készítettek egy gyorsbeállítási videót a működés mikéntjéről.

A kötöttségek nélküli zenehallgatást a Bluetooth 5.3 kapcsolat hozza el, amely atomstabil kapcsolatot biztosít. Party hangszóróknál a fejlett kodekek hiányán nem érdemes meglepődni, elég ide az SBC, az audiofil hangzást ne itt keressük, a hangsúly a bulin van. Alternatívaként a 3,5 mm-es Aux bemenet is igénybe vehető. A hangszórót ellátták True Wireless Stereo üzemmóddal, így két Bang SE összekapcsolásával valódi sztereó élményt kapunk. Nem maradt ki a TuneConn technológia (Broadcast mód), mely segítségével akár 100 darab Halo 200 hangszórót kapcsolhatunk össze, természetesen vezeték nélkül. Szuper funkció a dual audio mód, amikor is egy időben két vezeték nélküli eszköz is lehet a forrásunk.

Minden gomb, ami a készüléken megtalálható, elérhető a Tronsmart alkalmazásban, amely Android és iOS platformra is ingyenesen letölthető. Az app információkat ad az akkumulátor állapotáról és a kiválasztott üzemmódokról, a hangbemenet vagy hangprofilok közül is választhatunk, a LED fényeffektek színeit állíthatjuk, és a firmware-frissítések is elvégezhetjük. Amint az alábbi képernyőképekből látható, a hangszóró beállítása és hangkimenetének vezérlése meglehetősen egyszerű.

A Tronsmart Halo 200 háromutas hangszórórendszerrel van felszerelve, amely 50 Hz és 20 000 Hz közötti frekvenciatartományt fed le. Az előlap felső felében 1 magas-, 2 közép-, az alsó felében pedig egy mélysugárzó hozza össze a 120 W-os zenei összteljesítményt. Mindezt megfejeli még a Tronsmart által egyedileg szabadalmaztatott digitális hangfeldolgozási eljárás, a SoundPulse, ami jól hallhatóan kiszélesíti a hangtartományt, valamint javítja a basszushatást, használata gyakorlatilag kötelező.

A maximális hangerő elég komoly, bár mélységében nem éri el a Bang Max modell magasságait. A Tronsmart itt kicsit visszafogta a basszuskapacitást, a zene még maximumon sem torzul. Fontos elem ebben a tekintetben a hátsó fronton elhelyezett reflexnyílás, amely enyhíti a basszusnyomást.

Jól érezzük a frekvenciaegyensúlyt az alacsony hangerő mellett, a márkánál megszokott, markáns basszus jelenlétével, de kiegyensúlyozott mély- és magashanggal jobb a fent említett modellnél. Az igazság az, hogy a hangszórók RGB animációi elég szórakoztatóak, és egy újabb elem a buli hangulat megteremtéséhez, ami nem rossz dolog. Vannak olyan részletek a hangminőségében, amelyek jobban tetszenek nekünk, mint a Bang Max változatban, mint például a kissé visszafogottabb basszus, ami a közepeknek és a magasaknak több ragyogást ad. A hangerő kellően magas a bulikon való használathoz, bár itt a 130 W-os modell győzedelmeskedik.

A hangszóró 15 000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely a gyártó szerint akár 18 órás üzemidőt is lehetővé tesz. Mint mindig, a futási idő a kiválasztott zenei hangerőtől és a bemeneti adathordozótól függ. Nekünk nem okozott gondot, hogy több mint 12 órányi lejátszást érjünk el RGB-vel bekapcsolva 30-40%-os hangerőn, ami elég hangos egy szobában. Az egyetlen korlát a beépített 30 wattos töltő. A kikapcsolásig lemerült zenedoboz akkumulátorába 0,075 KWh-t töltünk 3 óra 12 perc alatt a Power Station konnektorából, napenergia a barátunk, nem az MVM.

Nem zárhatjuk le a tesztet a karaoke funkció megemlítése nélkül. A két mellékelt vezeték nélküli mikrofonnal gyorsan átalakíthatjuk a Halo 200-at egy dedikált karaoke géppé. Ezek a mikrofonok a vállalat régóta ismert ECHO TWS rendszerét használják ki a készülékek párosításához. Két darab AA-s elem behelyezése, majd a mikrofonok bekapcsolása után azok automatikusan csatlakoznak a hangfalhoz.

Az önkéntes tűzoltó kollégák szertárában, a Spotify, illetve YouTube karaoke zenék használatával be is indítottuk a bulit, természetesen gitárt is csatlakoztatunk a hangszóróhoz. A karaoke rész tök jó, gitár erősítőként pedig a Bang Max tesztünkben leírtak érvényesek.

Összefoglalva, a Tronsmart Halo 200 egy erőteljes party szörny, amely karaoke hangszóróként is kiváló. Néhány kisebb hiányosság ellenére a lenyűgöző tulajdonságok miatt megéri az árát. Nehéz ez a modell és a Bang Max között választani, ha valaki értékeli az esztétikát és ezt a formátumot a mikrofonnal, akkor ez a nyerő, ha nagyobb nyers erőt helyezünk előtérbe, a másik modell egy kicsit többet ad.

Tronsmart Halo 200 party hangszóró megvásárlásához most az NNNTSMHALO20 kupon használatával csak 169,20 dollárra lesz szükségünk, ami 59 ezer forint. Nem lehet kérdés, ezért az árért ajánlott a termék.

A termék EU raktárból érkezik, a rendelést követően 3-5 napon belül, nincs további szállítási díj, VÁM, ÁFA és egyéb hercehurca, annyit fizetünk, amennyi fentebb írva van!

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid