Trosmart Apollo Bold bemutató – mini füles aktív zajszűréssel és akár 30 órás üzemidővel

0

A Trosmart Apollo Bold egy hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, amelynek legfőbb vonzerejét az aktív zajszűrés adja, persze a belsejében található Qualcomm chip, a Bluetooth 5.0 támogatás, az IP45 minősítésnek megfelelő cseppálló burkolat, illetve az akár 30 órás üzemidő okán is remek választásnak tűnik. Mivel a készülék nemrég debütált, és tulajdonságaihoz képest meglehetősen kedvező áron rendelhető, úgy gondoltuk, hogy érdemes röviden bemutatni.

A Trosmart Apollo Bold vezeték nélküli, aktív zajszűrős fülhallgató alapvetően 99,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, viszont ha használjuk a TSBOLD02 kupont, akkor az ár 94,99 dollárra csökken, ez pedig 28 ezer forinttal egyenértékű. A készüléket európai raktárból szállítják ki mindössze pár nap alatt, ráadásul ingyenesen. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

A Trosmart Apollo Bold fekete színben kapható, ami pedig a méreteit illeti, a fülhallgatók nagyjából 1,7 x 2,3 cm-esek, és mérlegre helyezve 7 grammot nyomnak. A hallójáratba illeszkedő fülesek mellé természetesen ezúttal is jár egy töltésre is használható tárolódoboz, amit simán zsebre lehet tenni, mert durván 2,9 x 7,9 cm-es nagysággal bír, és mindössze 54 grammot nyom.

A fülhallgató külső burkolata az IP45 minősítésnek megfelelően ellenáll a víznek és a pornak, ez nem azt jelenti, hogy lehet velük búvárkodni, de az izzadság vagy pár csepp eső nem fogja kivégezni a belsejükben dolgozó, rendkívül finom elektronikát.

Funkciók

A Trosmart Apollo Bold esetében az első és legfontosabb említésre méltó funkció az a 360 fokos hibrid aktív zajszűrés, amely összesen hat mikrofont vet be annak érdekében, hogy a külső zajok ne zavarják meg a zene élvezetét. A magas színvonalú vezeték nélküli összeköttetés és a kiváló hangzás záloga a fülhallgatók belsejében található Qualcomm QCC5124 chip, amelynek köszönhetően támogatott az aptX, az AAC, valamint az SBC kodek egyaránt.

Az alkalmazott technológiának köszönhetően átvitel közben a késleltetés teljesen minimális. A fülhallgató mellé egyébként létezik egy dedikált okostelefonos alkalmazás, amiben például equalizer, és más hasonló klassz funkciók is megtalálhatóak. Ha úgy döntesz, hogy megveszed ezt a fülhallgatót, mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, de természetesen az app nélkül is tökéletesen használható.

A vezeték nélküli összeköttetés hatótávolsága 15 méter, a fülhallgatók impedanciája 32 ohm, és arról se feledkezzünk meg, hogy támogatottak a megszokott Bluetooth protokollok (HFP/HSP/AVRCP/A2DP) is. A fülhallgatók frekvenciatartománya 20-20000 Hz, a driverek pedig 10 mm átmérőjűek, szóval a hangzás kellően telt lesz. A Trosmart Apollo Bold vezérlése érintésérzékeny felületekkel történik.

Üzemidő

A Trosmart Apollo Bold füleseinek belsejében 85 mAh kapacitású akkumulátorok találhatóak, amelyeknek köszönhetően azok képesek akár 10 órán keresztül is működni, ami azért tényleg nem semmi. Ha pedig hozzávesszük a tárolódoboz burkolatának rejtekében meghúzódó 500 mAh-s telepet, ami ezt a működési időt képes megháromszorozni, valóban elégedettek lehetünk a készülék üzemidejével. Ami a töltést illeti, a fülhallgatót két és fél órán kell táplálni, és nagyjából ugyanennyi ideig tart a dokkoló újratöltése is USB-C porton keresztül. Ha gyorsan használtba vennénk, az sem gond, 10 perc alatt 1 óra zenehallgatásra elegendő töltöttséget vesznek fel a fülesek.

A Trosmart Apollo Bold 99,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, de a TSBOLD02 kupon felhasználását követően a vételár 94,99 dollárra csökken, ami kicsiny hazánk pénzében nagyjából 28 ezer forintot jelent. A készüléket európai raktárból fogják küldeni, így nem kell aggódni az extra költségek és a maratoni szállítási idő miatt sem, ráadásul a kiszállítás ingyenes. További műszaki és egyéb részletek, valamint megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

Megemlítjük, hogy akadnak azért további kedvezményes áron rendelhető Tronsmart termékek is a Geekbuying kínálatában, az alábbiakban felsoroljuk ezeket. Ami közös mindegyikben, hogy európai raktárból szállítják őket, szóval a fenti megállapítások az alábbi portékákra is érvényesek.

Ezek voltak tehát a kiemelt Tronsmart ajánlatok, de ha a teljes akciós oldalt szeretnétek megtekinteni, akkor kattintsatok az alábbi linkre:

Geekbuying akciós termékek

A vásárlások végösszegét csökkentő általános kuponok az alábbiak:

  • A TSBOLD01 kupon 2 dollár kedvezményt biztosít 10 dollár feletti vásárlásoknál
  • A TSBOLD02 kupon 5 dollár kedvezmény biztosít 40 dollár feletti vásárlásnál
  • A TSBOLD03 kupon 10 dolláros engedményt biztosít 90 dollár feletti vásárlásnál
  • A TSBOLD04 kupon 15 dolláros engedményt biztosít 120 dollár feletti vásárlásnál

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid