Turbó mód érkezik a Huawei telefonokra

0

A Huawei bejelentette, hogy visszamenőleg is megkapják majd a telefonjaik az új GPU Turbo funkciót, amely akár 60%-kal is megnövelheti azok grafikus teljesítményét, ami remekül jöhet majd a legújabb játékokhoz.

A Honor Play bemutatóján fedte fel az új fícsört a Huawei, amely a GPU-t (grafikus vezérlő) turbózza fel, és most bejelentették, hogy ezt több, már megjelent mobil és tablet is meg fogja majd kapni. Ezzel a móddal állítólag akár 60%-os teljesítménynövekedést is el tudnak érni, miközben az energiaigény 30%-kal csökken. Ez elsőre azért elég hihetetlenül hangzik, így kíváncsian várjuk az első teszteket.

Szoftveres frissítés érkezik majd a kompatibilis mobilokhoz, amely után elérhető lesz a GPU Turbo funkció a támogatott készülékeken. Ez főleg 2017-es telefonokra érkezik majd, de megkapja néhány régebbi darab is, mint pl. a Mate 9. A lista még nem végleges.

Frissítés ideje Készülek típusai
Június vége Huawei Mate 10 and Mate 10 Pro, Honor View 10
Július P20, P20 Pro and Mate RS Porsche Design, nova 2S, Honor 10, MediaPad M5 Series
Augusztus nova 3e, Enjoy 8 Plus, Enjoy 7S, Mate 10 Lite, Honor 9 Lite, Honor 7X
Szeptember Mate 9 széria
Október P10, P10 Plus and P10 Lite, Honor 9, Honor 8 Pro
November után Egyéb mobilok

 

Kíváncsian várjuk, hogy mennyit számít majd ez a gyakorlatban, hiszen elsőre túl szép, hogy igaz legyen, ám elképzelhető, hogy a Huawei boszorkánykonyhájában tényleg kifőztek valamit.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid