TV-okosítók és a mini PC-k akciója a GearBesten

0

Az apró kütyüké a jövő, hiszen alacsony fogyasztás mellett szuper teljesítményre képesek. Ilyenekből szedtünk most össze nektek néhányat, és már pár ezer Ft-ért is találhattok szuper termékeket a választékban.

A Beelink GT1 Mini már a vadonatúj Amlogic S905X2-es chipet használja, amel jobb teljesítmény ígér az elődöknél. Érdemes a 4GB memóriás változatot választani, hiszen így a játékok esetében és több alkalmazás párhuzamos futtatásánál is jobb teljesítményt kapunk, az árkülönbség pedig elenyésző. Olyan extrákkal is ellátták, mint a légegér, vagy a hang alapú irányítás.

Az Android 8.1-et futtató TV-okosítónak nem okoznak gondot a 4K filmek sem, és támogatja a legújabb formátumokat is. A kétsávos Wi-Fi támogatás, a Bluetooth 4.0 és a Gigabites LAN port sem maradt ki, így nehéz lenne rajta fogást találni. Ha egy igazán minőségi TV-okosítót vagy Android boxot kerestek, akkor mindenképpen érdemes figyelembe venni. A GBCN432 kuponkód segítségével jelenleg 62,99 dollárért tudjátok megrendelni ezen a linken.

Ha valaki egy nagyon olcsó TV boxot keres, akkor az Alfawise S95-nél nehezebb versenyképesebb ajánlatot mutatni. Az Amlogic S905W egy régebbi chip, de nagy felbontású filmekkel még így is szépen elboldogul. Az extrákról persze itt már le kell mondani, így be kell érni a sima Wi-Fi-vel, és a 100 Mbps-os LAN porttal. Ennek ellenére átlagos felhasználónak tökéletesen megfelel, az ára pedig mindössze 24.99 dollár a QY1R4Q09YG912 kuponkódot felhasználva, ami kb. 7.000 Ft-nak felel meg. Részletek és rendelés ezen a linken.

A mini PC-k kicsit nagyobb szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, és ebből az ACEPC CK2 típusát ajánlanánk, hiszen a remek árhoz kifejezetten erős hardver tartozik. A Core i5 7200U processzorral szerelt gép a mindössze 10W-os fogyasztás mellett is szuper teljesítményt nyújt. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a géphez a memóriát és a háttértárat külön kell megvásárolni. Ezek persze itthon is elérhetőek, így nem lesz gond a sima DDR4L memória, illetve az SSD meghajtó beszerzése sem. A kis erőgép jelenleg promóciós áron, 269.99 dollárért rendelhető meg ezen a linken.

Ezeken kívül a következő kütyükből érdemes még csemegézni:

Androidos TV boxok:

Mini PC-k:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid