Two Trees 3D nyomtatók akcióban a Cafago oldalán

0

A kreatív hobbi remek eszközei lehetnek a 3D nyomtatók, sőt, akár még kenyérkereső eszköz is lehet belőlük, ha valaki komolyabban szeretne foglalkozni velük. Most három Two Trees márkájú eszközt árazott le a Cafago, mindegyik megfizethető áron van.

Egy viszonylag fiatal márka a Two Trees, a vállalatot 2017-ben indították, és speciálisan ilyen kütyükkel, vagyis lézergravírozókkal és 3D nyomtatókkal foglalkoznak. Egy aprócska műhelyből azóta kinőtte magát a vállalat, már 200-nál is több alkalmazottal dolgoznak, a gyártás pedig 2000 négyzetméteren történik.

Two Trees BLUER 3D nyomtató DIY csomag

A nyomtató masszív fémszerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a munkavégzés egyenletes és stabil lesz. A készüléket természetesen lehet számítógépre csatlakoztatni, de mivel van egy saját 3,5 hüvelykes, színes érintőképernyője, ez nem feltétlenül szükséges, a masina önállóan is képes funkcionálni. A nyomtató 235 x 235 x 280 mm-es idomokat készít, amelyek 1,75 mm-es, többek között PLA, ABS, PETG szálakból is felépülhetnek. A nyomtatási sebesség elérheti a 200 mm/másodpercet, a folyamat a TMC2208 256 részegységnek köszönhetően egészen csendes.

A beépített védelmi funkciók oltalmazzák a készülő terméket, például áramszünet esetén a nyomtatás ott folytatódik, ahol félbemaradt, a gép érzékeli, ha fogyóban van a töltőanyag stb. A készülék mellé ebben a csomagban 10 méter PLA szálat is adnak, így már a kicsomagolás és összeszerelés után azonnal neki is láthatunk projektjeink megvalósításának. A Two Trees BLUER 3D nyomtató DIY csomag most mindössze 119,99 eurós, vagyis nagyjából 48 200 forintos áron rendelhető a Cafago jóvoltából, amennyiben használjuk az OTBLUER kupont a rendelés véglegesítése előtt. A termék európai raktárból érkezik. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Two Trees BLUER PLUS 3D nyomtató

Ez a modell alapvetően ugyanazt kínálja, mint a fentebb ismertetett variáns, ugyanúgy egy masszív kialakítású lemezszerkezete van, viszont nagyobb a nyomtatási pontosság, de az önálló vezérlésre használható érintőkijelző is, amely immáron 4,3 colos. A gépezet segítségével sokkal méretesebb idomokat lehet készíteni, amelyek most már 300 x 300 x 400 mm-esek is lehetnek. Töltőanyag tekintetében ezúttal is szinte bármilyen műanyagot használhatunk, miközben az idomok készítésének sebessége 20-200 mm/másodperc.

Amennyiben inkább számítógéppel szeretnénk vezérelni a nyomtatót, nyugodtan használhatunk Windows vagy akár Mac OS rendszert futtató eszközt is a célra. A beépített védelmek hasonlóak, áramszünet vagy a filament esetleges kifogyása nem fogja tönkretenni a készülőfélben lévő produktumot. A Two Trees BLUER PLUS 3D nyomtató a Cafago akciójában most csupán 199,99 euróba, vagyis cirka 80 300 forintba kerül, amennyiben a rendelés véglegesítése előtt beütjük a TC3964BLPL kuponkódot. A nyomtatót európai raktárból szállítják ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Two Trees Sapphire Pro CoreXY 3D nyomtató

A szerkezet kényelmes kezelésének érdekében 3,5 hüvelykes, érintőképernyős LCD kijelző került a nyomtatóra, amely lehetővé teszi a számítógéptől független irányítást is. A masina 235 x 235 x 235 mm nagyságú idomokat képes elkészíteni, a nyomtatás pontossága 0,01 mm. Többféle töltőanyagot használhatunk a készülékkel való munka közben, a gép egyaránt jól boldogul PLA, ABS vagy PETG filamentekkel is. A maximális nyomtatási sebesség 300 mm másodpercenként, vagyis a munkafolyamatok kifejezetten gyorsan haladnak.

Számos beépített védelemmel rendelkezik a nyomtató, amelyek mind a felhasználót, mind a készülő terméket igyekeznek megoltalmazni, például ha a fogyóban van a töltőanyag, akkor jelzést kapunk, de akkor is, ha valami mozgatni kezdi a gépet nyomtatás közben. A Two trees Sapphire Pro 3D nyomtató most 159,99 eurós áron rendelhető a Cafago oldalán német raktárról. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 63 500 Ft lesz. Részletes műszaki ismertető és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid