Új funkciókat hoz a Samsung Galaxy Note 8 legújabb frissítése

0

A Samsung egy nagyon fontos frissítést indított útjára a napokban, amelyet OTA módon szeretne eljuttatni a Galaxy Note 8 tulajdonosokhoz. Az adatcsomag legközelebb Franciaországban lesz elérhető, de valószínűleg más régiókban is tiszteletét teszi a közeljövőben. Járjuk gyorsan körbe, mit is tartalmaz ez a frissítés!

  • Frissítés: többen jelezték, hogy Magyarországon is feltűnt az új rendszer, és nem csak a Note 8, hanem az S8 modellek is megkapták!

Az update összesen 712 MB helyet foglal el a készülékünkön, a build száma N950FXXU5CRHA, és leginkább két izgalmas újdonság miatt méltó a figyelmetekre. Az egyik a kiterjesztett valósághoz kapcsolódó emojik érkezése, a másik a szuperlassított videofelvétel készítésének opciója. A Super Slow-Motion és az AR Emoji funkciókat már jól ismerhetjük a Galaxy S9 szériából, no és persze a Galaxy Note 9 is tudja ezeket gyárilag.

Említésre méltó érdekesség, hogy a Samsung Galaxy S9 és S9+ mobilok még valamikor a nyáron kaptak egy OTA frissítést, ami lehetővé tette számukra 720p felbontású, 480fps videók készítését, igaz ezek hossza nem haladhatja meg a 0.4 másodpercet. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy ez a funkció eljut-e valaha a Samsung Galaxy Note 8 fedélzetére, vagy most már be kell érnünk a 0.2 másodpercres, 720p/960 képkockás felvételekkel. Az említett új funkciók mellett az adatcsomag tartalmazza a szeptember havi biztonsági frissítéseket, teljesítmény és stabilitás fokozó újításokat, valamit néhány megszokott, talán egy kicsit unalmas, de mindenképpen szükséges hibajavítást.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid