Új helyet kaphatnak a kommentek a YouTube alkalmazásban

0

A Google az elmúlt időszakban több változtatást is bevezetett a YouTube appban, most pedig azon dolgoznak, hogy jobb helyre kerüljenek a videók alatti kommentek.

Ha gyakran nézed a hozzászólásokat a videók alatt a mobilos alkalmazásban, akkor bizonyára neked is feltűnt már, hogy kicsit zavaró minden egyes alkalommal áttekerni az ajánlott videók szekción, mire eljutsz a kommentekhez. Ezen szeretne most változtatni a Google, és az XDA beszámolója szerint már tesztelik is az új elrendezést, amelyben feljebb kerülnek majd a hozzászólások.

Az új verzióban nem kell annyit görgetni a kommentek megtekintéséhez, elég csak rábökni a videó leírása alatt megjelenő “Comments” (a magyar verzióban “Megjegyzések”) szekcióra, majd láthatjuk az összes hozzászólást.

Az új elrendezést egyébként már teszteli egy ideje a Google, az sem kizárt, egyes felhasználóknál már korábban megjelent, de egyelőre nem került szélesebb körben is bevezetésre. Ha viszont jók lesznek a visszajelzések, akkor lehetséges, hogy hamarosan mindenkinél feljebb kerülnek a kommentek.

Via XDA

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid