Xiaomi okostelefon kiárusítás – 9 népszerű típus kedvező áron!

0

Összeszedtünk pár igen népszerű Xiaomi mobilt, amelyeket most kedvezményes áron lehet beszerezni. Lesznek jól bevált modellek tavalyról, és néhány friss, 2020-as típus is felbukkan. Ha mostanában vennél telefont, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a válogatást!

Megjegyzés: az összes felsorolt mobil hivatalos nemzetközi (Global) verzió, tehát támogatják az összes hazai hálózati sávot, és magyar nyelv is van bennük. Mindenképpen ilyen kiadásokat érdemes vásárolni! A cikkben vegyesen lesznek akciók a Banggood és a GearBest oldaláról, igyekeztünk a legjobb árakat összeszedni.

A legfrissebb modellek

Kapcsolódó cikk:

Bevált Xiaomi telefonok áron alul

Több kupon erősen limitált, így lehetséges, hogy már nem fognak működni, amikor kipróbálod őket. Némelyik típushoz több kupon is van, ezek eltérő verziók (szín, memória) vagy eltérő webshopok lehetnek.

Vámmentes szállítás:

  • GearBest: Priority Line/EU priority Line(DPD) – általában ingyenes
  • Banggood: EU Priority Line – általában 5-10 dollárba kerül

Megjegyzés: az összes telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Nem vásároltál még a GearBest-en? Itt találsz magyar rendelési útmutatót.

Nem vásároltál még a Banggood-en? Itt találsz magyar rendelési útmutatót.

A vámmentes szállításról itt olvashatsz további infókat.

Ha pedig a garancia érdekel, akkor ezt a cikket olvasd el.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid