144 Hz-es kijelzővel jön a Vivo iQOO 3 Neo 5G

0

A hamarosan bemutatásra kerülő Vivo iQOO 3 Neo 5G két okból kifolyólag lesz igazán érdekes, már ha hihetünk az eddig szóbeszédeknek és szivárogtatásoknak. Az egyik az, hogy elképesztően magas képfrissítésű kijelzője lesz, a másik, hogy ez a mobil lehet az egyik legolcsóbb Qualcomm Snapdragon 865 lapkával szerelt okostelefon a piacon, még a Redmi K30 Pro-t is majdnem legyőzve az árversenyben.

Beszéljünk elsőnek arról a bizonyos képernyőről, ami a legfrissebb értesülések szerint nem kevesebb, de 144 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni, ami már valóban nem piskóta, tehát hihetetlenül folyamatos megjelenítést fog biztosítani, nem csupán játékok közben. Az április 23-án debütáló okostelefont UFS 3.1 tárhellyel is ellátják, ami szintén sokat nyom a latba, amikor folyamatos és gyors működésről van szó.

Az infók forrása nem valami Twitteres szivárogtató, hanem a vállalat maga, amely a hivatalos Weibo oldalán tette közzé a bemutató dátumát és ezt a két igen fontos és fölöttébb vonzó hardveres tulajdonságot. A mobilhoz mellékelt kedvcsináló azt is megerősíti, hogy a Vivo iQOO 3 Neo 5G belsejében Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet végzi majd a számításokat.

A másik fontos mostanában napvilágra került infó forrása szintén a kínaiak legnagyobb közösségi oldala, ám ezúttal messze nem hivatalos értesülésről van szó, ugyanakkor a friss szivárogtatás közel sem esik egy kategóriába az útszéli pletykákkal. Ha hihetünk a forrásnak, akkor a Vivo iQOO 3 Neo 5G 390 eurónak megfelelő összegért (~137.200 Ft) lesz kapható, ezáltal a készülék lehet az egyik legolcsóbb Qualcomm Snapdragon 865 chipsettel szerelt telefon a piacon, nagyjából annyiért fog menni, mint a Redmi K30 Pro, pedig általában a Xiaomi brandje szokta a legolcsóbban szállítani az aktuális csúcsvasat.

Vivo IQOO 3 5G

Ezt a rendkívül kedvező árazást egyelőre nem erősítették meg hivatalos forrásból, így nem érdemes mérget venni rá, viszont a csúcsprocesszor és a valóban nem mindennapi képernyő valóban részét fogja képezni a Vivo iQOO 3 Neo 5G hardveres összetételének. Még van néhány nap, míg a mobilt leleplezik, addig pedig még tuti fogunk hallani róla, és remélhetőleg az árakkal kapcsolatos szóbeszédek is igaznak bizonyulnak.

Frissítés: kijött egy hivatalos előzetes videó is a mobilhoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid