Új hűtéssel és ravaszgombokkal érkezik a Redmi K50 Gaming

0

Legutóbb azt mutattuk meg nektek, hogy milyen lehet a Redmi K50 Pro külseje, illetve beszéltünk a várható árazásról is, ám ezek egyike sem volt hivatalos információ. Nem úgy, mint a most közzétett néhány izgalmas részlet a Redmi K50 Gaming kapcsán, amely a sorozat legerősebb tagja lesz, és elsősorban a játékos kedvű okostelefon-felhasználók kegyeit fogja keresni.

Platformtól függetlenül igaz, hogy általában a játékok a legtöbb erőforrást igénylő alkalmazások, így annak érdekében, hogy a Redmi mobilja készen álljon a velük járó kihívásokra, 40 százalékkal jobb hőelvezetést kap.

A gamer okostelefon belsejében egy 4860 négyzetmilliméteres gőzkamra konstrukció igyekszik elvezetni a hardver által termelt hőt, de ennek a megoldásnak az applikálása csupán egy a teljesítményt és a tartósságot elősegítő lépések közül.

A Xiaomi újragondolta a mobil belső részeit, új anyagokat és eljárásokat vezetett be, hogy tovább a javítsa a hatékonyságot.

A hivatalos közlemény szerint a Redmi K50 Gaming az erejét nem csupán a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet nyers számítási képességéből, hanem a számos további optimalizációból egyaránt meríteni fogja. Ezek többek között lehetővé teszik majd, hogy a 90 fps-es képkockasebességgel futó játékok se emeljék meg drasztikusan a készülék belső hőmérsékletét.

A Redmi K50 Gaming ravaszgombjai is könnyebben kezelhetőek lesznek, a gyártó ezúttal is ragaszkodik a már bevett mechanikus kapcsolós megoldáshoz.

A gombok lekerekített formát kapnak, hogy jobban illeszkedjenek az okostelefon házának görbületéhez.

A billentyűk mozgását és működését lehetővé tevő mechanizmus több, mint 40 elemét tervezték újra a Xiaomi mérnökei.

A kameradudor hasonló lesz, mint amilyet az előd esetében megismerhettünk, ám ezúttal kap egy fém peremet, ez a képrögzítő egységek védelmét hivatott biztosítani.

A Redmi K50 Gaming – akárcsak a sorozat többi tagja – jövő héten debütál, egész pontosan február 16-án.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid