Új LG G4 variáns tűnt fel

0

Az FCC a TENAA (Kínai Telekommunikációs Hivatal) észak-amerikai megfelelője. Az említett szerv adatbázisában feltűnt egy eddig ismeretlen LG készülék, ami akár egy újabb G4 variáns is lehet. 

A szóban forgó készülék modellszáma H815PX, ami azért érdekes, mert az LG G4 H815P jelöléssel fut Dél-Amerikában, illetve Dél-Afrikában.

Az eredeti G4 nem tartalmazta gyárilag a vezeték nélküli töltés lehetőségét, egy külön hátlapot kellet megvásárolni ahhoz, hogy élhessünk ezzel a funkcióval. Az új FCC dokumentumok azonban ezt a lehetőséget, mint elsődleges fícsört mutatják be, ami azt is jelentheti, hogy ezúttal egy olyan G4 változattal van dolgunk, ami már eleve tartalmazza ezt az opciót.

Bár egyesek úgy vélik, az újdonság akár maga az LG G5 is lehet, ez igen valószínűtlen, sokkal inkább egy ráncfelvarrt G4-gyel állunk szemben, semmint a dél-koreaiak újabb zászlóshajójával. Nyilván az igazságot akkor tudjuk csak meg, ha az LG maga fedi fel azt, amikor bemutatja a készüléket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid