Új OnePlus Nord telefon érkezik

0

Már egy ideje lehet arról hallani különböző pletykákat, hogy a OnePlus hamarosan bemutat egy újabb Nord változatot, amiben ezúttal Qualcomm Snapdragon 690 lapkakészlet teljesít szolgálatot. Ha valaki esetleg nem hallott volna róla, a Nord a gyártó legújabb próbálkozása arra, hogy meghódítsa a középkategóriás okostelefonok piacát, és úgy látszik, a küzdelemben újabb fegyvereket vet be. A friss készülék létezése immáron mondhatni hivatalos, a gyártó maga erősítette meg egy nemrégiben közzétett kedvcsinálóval.

A OnePlus az Instagram profilján tette közzé azt a bizonyos kedvcsinálót, ami azon kívül, hogy hamarosan újabb “Nord” termék érkezik, mást nem igazán árul el, de a legtöbben meg vannak róla győződve, hogy a vélhetően Nord N10 5G névre hallgató mobilról van szó. A készülék érkezését persze számos előjel kísérte, először napvilágra került a telefon 18 wattos töltőjének tanúsítványi dokumentációja, majd később az is kiderült, hogy a burkolat alatt a már említett lapkakészlet mellett 6 GB RAM és 128 GB háttértár lesz.

Állítólag az okostelefon képernyője 90 Hz-es képfrissítési rátát, illetve Full HD+ felbontást kap, sőt, egyesek még a képátlót is tudni vélik, szerintük 6,49 hüvelykes lesz a mobil megjelenítője. A OnePlus Nord N10 5G kamerarendszerének elsődleges képrögzítő modulja 64 megapixeles lehet, amely mellé egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egységet szerelnek a kínai gyártó munkatársai, de ezzel még nincs vége. A kamerakészlet részét képezi még két további szenzor is, az egyik mélységet érzékeli, a másik pedig makró fotókat készít, mindegyik 2 megapixeles felbontással. Tudjátok, a szokásos alibi érzékelők…

A OnePlus Nord N10 5G debütálása valamikor októberre várható, pontos dátum még nincs, de a 8T október 14-én mutatkozik be, talán ezzel együtt jön az olcsóbb telefon is. Egyébként még egy ennél is megfizethetőbb OnePlus mobil érkezéséről is hallani szóbeszédeket, a készülék a Clover kódnevet viseli, és állítólag ez is hamarosan debütál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid