Új partnerek után néz a Leica, véget érhet a Huaweijel való kapcsolat

0

2015-óta tart a Huawei és a Leica partnersége, amelynek az első gyümölcse a Huawei P9 és P9 Plus mobilok duál kamerarendszere volt, és a siker nem is maradt el. Mostanában azonban igen komoly nehézségekkel kell megküzdenie a kínai vállalatnak, a telefonos eladásaik bezuhantak, és úgy néz ki, hogy a Leicával való kapcsolat is véget érhet.

Az egyik ismert szivárogtató szerint a P50 széria tagjai lesznek az utolsó Leica kamerás Huawei telefonok, utána véget érhet az együttműködés.

A Leica új partnerek után néz, olyan gyártók jöhetnek szóba, mint a Xiaomi és a Honor, illetve a Sharp esetében már meg is indult az együttműködés, nemrég ugyanis debütált az Aquos R6, amit az eddigi legnagyobb mobilos kameraszenzorral szereltek fel. Erről hamarosan bővebben is beszámolunk.

A Leica egyébként reagált a pletykákra, a közleményben az áll, hogy mivel jelenleg még él a szerződésük a Huaweijel, ezért nem kommentálhatják a híreket:

The trustful and long-term technology partnership with the Huawei Consumer Business Group exists since 2015. Since the beginning the partnership brings huge value to consumers as well as to both companies. As the cooperation still continues, the associated compliance with all confidentialities is of course preserved. The partners have agreed to secrecy about any details of the contract. Please understand that we will not be commenting on this.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid