Új Sony Xperia Z3 részletek!

1

Az @evleaks jóvoltából kiderült néhány információ a Sony Xperia Z3-mal kapcsolatban. A legtöbb részletről már korábban is halhattunk pletykákat, de most ezek egy része megerősítésre került.

A friss hírek szerint egy 5.15 colos 1080p-s kijelzőt kap majd az Xperia Z3, ami nem sokban különbözik a korábbi Z2 5.2 colos megjelenítőjétől. Persze lesz azért újítás külsőleg, hiszen keskenyebb kávát és vékonyabb készülékházat (kb. 7mm) kaphat a Z3. Összességében tehát sokkal kompaktabb lehet majd az új modell.

Sony-Xperia-Z3-new-leak-2

Hardver tekintetében marad a Snapdragon 801-es processzor, ami négy darab 2.4GHz-es magjával és az Adreno 330-as GPU-jával azért még most is nagyon erősnek számít. A D6653 kódnéven említett Z3 nevéhez méltóan 3GB RAM-mal rendelkezik majd, a belső tárhely pedig 16GB lehet.

A kamerák tekintetében kevés újdonság lesz a hírek szerint, mivel hátul marad a 20.7 megapixeles szenzor, elöl pedig egy 2.1 megapixeles darab foglal majd helyet. A gyárilag Android 4.4.4-es szoftverrel érkező Sony Xperia Z3 szeptemberben mutatkozhat be, ami nagyjából megfelel a gyártó ütemtervének, miszerint fél évente adnak majd ki új csúcsmobilt.

Valószínűleg a Z3-mal együtt jön a készülék kompakt változata is, Xperia Z3 Compact néven. Ez kisebb kijelzővel rendelkezik majd, de a többi részlet szinte biztos, hogy nem változik.

Néhány korábbi kép a készülékről:

Sony-Xperia-Z3-image-1

Sony-Xperia-Z3-image-3

Sony-Xperia-Z3-image-2

sony-xperia-z3-elso-kep

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid