Új szelfi mobillal készül a Sony

0

A Sony egy új, középkategóriás mobillal szeretne kedveskedni az önfotózás rajongóinak, és állítólag az újdonságot lencsevégre is kapta az Upleaks valamelyik forrása. Az egyelőre még nem hivatalos készülék a Sony Xperia Cosmos nevet viselheti majd, feltéve, ha hihetünk a népszerű szivárogtatónak.

Sony Xperia Cosmos

Egyelőre semmit nem tudni az okostelefon specifikációiról, de a LED villanóval ellátott nagyméretű előlapi kamera arra enged következtetni, hogy a készülék a tavalyi Xperia C3 utóda lehet. Abban egy négymagos Snapdragon 400-as processzor, 1 GB RAM, 8 GB-os belső tárhely, illetve LTE modem volt található. A fő kamerája 8 megapixeles képeket rögzített, míg az 5.5 hüvelykes HD kijelző felett található előlapi modul 5 megapixeles fotók készítésére biztosított lehetőséget. Ezekhez a hardveres jellemzőkhöz képest biztosan történik majd valamennyi előrelépés, és az is mindenképpen jó hír, hogy a készülék már gyárilag Android 5.0-t fog futtatni, természetesen a japán gyártó saját felhasználói felületével. Többet sajnos nem tudtunk meg, ám amint kiderül valami, azonnal beszámolunk róla.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid