Új színt kapott a Samsung Galaxy Note 9

0

A most következő talán nem annyira slágerhír, mint mondjuk egy vadonatúj telefon bemutatója, ám a nemrégiben megjelent Samsung Galaxy Note 9 rajongóinak valószínűleg érdekes lesz. A készülék bár forradalmi újdonságokat nem hozott, egyöntetűen elnyerte a szakma és a felhasználók tetszését, a gyártó pedig úgy határozott, hogy fokozza az izgalmakat egy újabb színárnyalattal.

Az új szín neve Cloud Silver – felhőezüst – , és elsőnek az amerikaiak kaphatják meg, ugyanis náluk csupán két fajta Note 9 vásárolható meg jelenleg, az egyik az “óceánkék“, a másik pedig a “levendulalila” (Ocean Blue, Lavender Purple). A mobiltelefon belsejében rejtőző S Pen ugyanazt a kellemesen semleges, szürke árnyalatot kapja, mint maga a készülék, a forgalmazása pedig október 5-én indul.

Most jöhetne a jogos kérdés, hogy kit érdekel mi van az Egyesült Államokban, az a lényeg, ami nálunk történik. Az elégedetlenkedők számára szintén van egy jó hírünk, a Cloud Silver árnyalat a közeljövőben elérhető lesz más piacokon is, így nem csak a tengerentúlon örülhetnek neki. Ki tudja, talán hozzánk is eljut még az idén… Nektek melyik színben tetszik a legjobban a Samsung Galaxy Note 9? (Eredeti választék: fekete, kék, lila és barna.)

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid