Újabb 6000 mAh-s akkubajnokkal készül a Samsung

0

A Samsung tavaly februárban indította hódító útjára a Galaxy M30 készüléket, amelyet az M30s követett szeptemberben. A többek közt méretes teleppel rendelkező középkategóriás okostelefonok dinasztiája hamarosan újabb taggal bővül, mégpedig a Galaxy M31-gyel, ami már feltűnt a Samsung India hivatalos oldalán is.

A Samsung Galaxy M31 február 25-én debütál, forgalmazása pontban délben indul helyi idő szerint. A dél-koreai gyártó nem csupán a start dátumát, de néhány jellemzőt is leleplezett, melyek közül az egyik a 64 megapixeles kamera, ami a hátoldalon lévő képrögzítő rendszer elsődleges modulja lesz. Szintén a hátlapra kerül az ujjlenyomat-olvasó, míg a telefon belsejében egy Samsung léptekkel mérve valóban gigászi akkumulátor végzi majd az energiaellátás feladatát, melynek kapacitása 6000 mAh.

Nem ez az első ilyen eset, az elődök esetében sem sajnálták a kakaót, de mindig örvendetes az extra akkukapacitás. A képernyő nem igazán meglepő módon Super AMOLED panelre épül, míg felső peremén középre igazítva egy aprócska notch ad majd otthont az előlapi kamerának. Szerencsére az esőcsepp alakú szenzorszigettel általában azok is képesek megbarátkozni, akik amúgy nem igazán rajonganak ezért a formatervi megoldásért.

Korábban napvilágra került információk értelmében a Samsung Galaxy M31 belsejében vagy Qualcomm Snapdragon 665, vagy a házon belül fejlesztett Exynos 9611 lapkakészlet végezheti a számításokat.

A hátoldali kamerakészletről pedig azt beszélik még, hogy az elsődleges szenzoron kívül a részét képezi majd egy ultraszéles látószögű, egy mélységérzékelő, valamint egy dedikált makró kamera. Vélhetően első körben az indiai régióban kerül forgalmazásba a méretes aksival rendelkező okostelefon, de bőven van esély rá, hogy más piacokon is megjelenik majd, egyelőre ismeretlen áron.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid