Újabb kép és friss infók az LG G7 ThinQ-ről

0

Láthattunk már sajtóképet a mobil szürke változatáról, ám most a fekete verziót is megmutatják nekünk, és néhány friss infó is érkezett.

Az ismert mobilos bennfentes, @evleaks jóvoltából szivárgott ki az alábbi kép, amin a LG G7 ThinQ látható, mégpedig fekete színben. Sok újdonság persze nincs a képen, hiszen már hamarabb is láthattunk ezt, csak más árnyalatban.

Az is bizonyossá vált, hogy egy újfajta 6.1 colos Super Bright kijelzőt használnak majd, ami elérheti akár az 1000 nites fényerőt, ami brutálisan hangzik. Viszonyításképpen az elődök (LG G6, LG V30) ennek a felét tudták nyújtani. A felbontás 3120×1440 lesz, ami 19.5:9-es arányt jelent. A kijelző egyébként a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi, így remek képet ígér. Állítólag 6 választható színmódot kapunk majd, így biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Egy fotó is kikerült, és a kijelző beállítási módjait láthatjuk rajta. Látható, hogy akinek nem tetszik a notch, annak lehetősége lesz eltüntetni azt. A notch körüli rész majd személyre szabható lesz, és még különböző színű keretet is választhatunk, ami kitölti a sziget két oldalát.


Nem kell már sokat várni a bemutatóig, mivel május 2-án leplezi le az LG az új csúcsmodellt, és természetesen majd mi is hosszabban írunk róla.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid