Újabb képeken a Samsung Galaxy A35

0

A Samsung Galaxy A35 várhatóan ebben a hónapban jelenik majd meg, és köszönhetően a szivárogtatók szorgos munkájának, a készüléket már kívülről, belülről ismerjük. Hogy a várakozás egy kicsit jobban teljen a mobil leleplezéséig, új, frissebb képeken is megtekinthetjük annak dizájnját.

Mint ahogyan alább látható, színválasztékban nem lesz hiány, a készüléket forgalmazni fogják fekete, lila, világoskék és citromsárga árnyalatban is. A nemrég közzétett képek újdonságokat már nem fednek fel, csupán megerősítik a korábban látottakat, illetve részletesebb rálátást biztosítanak a Samsung Galaxy A35 külsejére. A forrás, amely a képanyagot publikálta, ismét átfutotta az okostelefon várható jellemzőit.

A mobil 6,6 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED megjelenítővel rendelkezik majd, amelyen Full HD+ felbontásban pompáznak a tartalmak. A kijelző felső kerete alatt, egy kivágás belsejében találjuk az előlapi kamerát, amelynek rekeszértéke f/2,2, felbontása pedig 13 megapixel. A hátoldalon 50 megapixeles fő kamera foglal helyet f/1,8 apertúrával, a készlet részét képezi még egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 5 megapixeles makró modul is.

A Samsung Galaxy A35 meghajtásáról Exynos 1380 lapkakészlet gondoskodik, amely mellé kiszereléstől függően 6 vagy 8 GB RAM, valamint 128 vagy 256 GB háttértár kerülhet.

Ezeket a belső tárhelyeket nem kapjuk meg teljes egészükben, valamennyit magának követel majd a készülék által futtatott Android 14 operációs rendszer, illetve az azt kiegészítő One UI 6.1 felhasználói felület.

A telefon hardveres komponenseit egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával, a telepet legfeljebb 25 wattal lehet táplálni. A Samsung Galaxy A35 akkumulátorral és mindennel együtt 209 grammot nyom, és 8,2 mm lesz a vastagsága. A készülék külső borítása megfelel majd az IP67 minősítés követelményeinek, vagyis korlátozottan, de védett lesz a porral és a vízzel szemben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid