Újabb sajtóképeken a Samsung Galaxy S21

0

Az elmúlt hetekben számtalan szivárogtatás, szóbeszéd és pletyka főszereplői voltak a Samsung Galaxy S21 trió tagjai, amelyek ha minden jól megy, januárban debütálni is fognak. Most az alapmodell, a Galaxy S21 kapott némi reflektorfényt, ugyanis újabb sajtóképeken tűnt fel, mégpedig az összes, első körben választható színében pompázva.

A sor a rózsaszín verzióval indul, amelyen jól kivehető az arany árnyalatú kamerakiépítés, ami némileg “ráfolyik” az oldalsó keretre, pontosan úgy, ahogyan korábbi digitális képanyagokon látni lehetett. A lila változaton is hasonló a keret, illetve a kamerakiépítés, ami árnyalatát tekintve kellemes kontrasztot alkot a készülék alapszínével. A fehér variáns esetében ezüst fém részeket kapunk, míg a szürke/fekete modellnél hasonló árnyalatú a kamera körüli rész, illetve a keret is.

Amennyire jelen pillanatban tudjuk, a Samsung Galaxy S21 128 és 256 GB-os háttértárral, valamint Exynos 2100 lapkakészlettel kerülhet forgalomba Európában és Indiában, míg a többi régió esetében Snapdragon 888 processzor dolgozik majd az okostelefon burkolata alatt.

A képernyőről azt beszélik, hogy 6,2-6,3 colos képátlóval, valamint jól érzékelhetően vékonyabb megjelenítő körüli keretekkel bírhat, mint az elődje. A hátoldalon két 12 megapixeles kamera teljesít majd szolgálatot, egy széles és egy ultraszéles látószögű, valamint egy 64 megapixeles telefotó modul, amely 3x optikai zoomra lesz képes. A 128 GB-os Samsung Galaxy S21 kiszerelés várhatóan 849 euróba, vagyis megközelítőleg 307 ezer forintba fog kerülni, bár a hazai ár ettől biztosan el fog térni.

További képek:

A bemutató január 14-én lesz, a megjelenés pedig január 29-én várható.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid