Újabb renderképeken a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

Újabb adag renderelt kép jelent meg a Samsung Galaxy S22 Ultrával a főszerepben, a LetsGoDigital és a Technizo Concept jóvoltából. A képanyag a szivárogtató Super Roader információi alapján készült, és jelentősen eltér a korábban láthatott formatervtől, mivel ezúttal egy “vízcsepp” kialakítású kamerakészlet látható a prémium okostelefon hátoldalán.

Nem ez az első alkalom, hogy a Samsung Galaxy S22 modellek, ezek közül is az Ultra kiszerelés tiszteletét teszi rendereken, korábban már láthattunk kétféle kialakítást, az egyiken egy P-alakú elrendezésben foglaltak helyet a hátoldali képrögzítő egységek, a másikon pedig egy kettős kamerasziget szerepelt.

Korábbi render a készülékről

Az új képeken látható dizájn teljesen eltér ezektől, viszont megbízható szivárogtatók – Tron és Ice Universe – is megerősítették, hogy a Galaxy S22 Ultra valóban így fog kinézni.

A vízcsepp kialakítás

Egyébként hasonló formatervi megoldással már találkozhattunk az okostelefonok történelme során, példának okáért ott volt az LG Velvet széria, de a Samsung is alkalmazott már ilyesmit a Galaxy A32 esetében.

A képek forrása azt is megerősítette, hogy a mobil neve még véletlenül sem Note 22 Ultra lesz, mint ahogyan azt korábbi pletykák feltételezték, hanem Galaxy S22 Ultra. Ha valaha fel is támasztják a Galaxy Note sorozatot, az nem most, és nem ezzel a modellel történik.

Az okostelefon jellemzői kapcsán azt beszélik, hogy egy 6,8 hüvelykes AMOLED képernyő uralja majd az előlapját, a panel AMOLED technológiára épül, a középre igazított kivágásban pedig egy nem kevesebb, mint 40 megapixeles előlapi kamera foglal majd helyet. A hátlapi képrögzítő egységek sem lesznek piskóták, 108 megapixeles elsődleges, 12 megapixel es ultraszéles látószögű, 12 megapixeles 3x telefotó, valamint egy szintén 12 megapixeles, 10x periszkópos egység alkotja majd a Galaxy S22 Ultra kamerakészletét. Az eddigi feltételezések szerint mind a négy kameramodult ellátják majd optikai képstabilizátorral.

Az okostelefon lelke az AMD RDNA2 grafikus gyorsítójával kiegészített, házon belül fejlesztett Exynos 2200 lapkakészlet lesz, legalábbis az európai piacon, mindenütt másutt Qualcomm Snapdragon 895 vagy 898 fogja hajtani a készüléket. A burkolat alatt állítólag továbbra is egy 5000 mAh kapacitású őrzi majd a hardveres komponensek működéséhez szükséges elektromosságot, a telep legfeljebb 45 wattos adapterekkel lesz tölthető. A híresztelések szerint legalább háromféle színben be lehet majd szerezni a Samsung Galaxy S22 Ultrát: kérhetjük majd fekete, fehér és bordó árnyalatokban is.

Ice Universe is hozzátette a magáét a renderekhez, megosztott egy képet, amelyről le lehet olvasni a mobil súlyát, ami 228 gramm lesz, tehát nem lesz változás a jelenlegi Ultra modellhez viszonyítva. Viszont ez a súly immáron magában foglal egy S Pen tollat is, így habár a Note mobilok visszatérése egyelőre kérdéses, ez a készülék megpróbálja majd betölteni az utánuk keletkezett űrt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid