Újabb Samsung készülékek kaptak Android 11-et

0

A Samsung szinte megtáltosodott, ami a szoftverfrissítéseket illeti, és egyre szorgosabban teríti az Android 11 rendszert a készülékei között. A vállalat továbbra sem tart szünetet, újabb három modell részesülhet az aktuális zöld robotos verzió áldásaiban, ezúttal a Samsung Galaxy M01, a Galaxy A41 és a Galaxy Tab A7 tulajdonosok örülhetnek majd.

A Galaxy M01 frissítése az M015GXXU3BUD9 verziószámot kapta, az adatcsomag pedig megközelítőleg 1,4 GB-ot foglal majd a készülék tárhelyén. Miután telepítették, a mobil nem csupán az Android 11 alapokon nyugvó One UI 3.1 Core rendszert, de az áprilisi biztonsági foltot is megkapja. A Core amúgy a Samsung One UI rendszerének afféle könnyített verziója.

A Samsung Galaxy A41 esetében is az Android 11 rendszerrel kombinált One UI 3.1 települ, a szoftver az A415FXXU1CUD4 build számot viseli, és természetesen benne van az áprilisi biztonsági frissítés is. Az adatcsomag egyelőre csak Oroszországban telepíthető, de hamarosan más országokban is sor kerülhet a bevezetésére.

Samsung Galaxy A41

A Samsung korábban nem igazán fogta a középkategóriás tabletek kezét, könnyen elengedte őket, de úgy látszik, ez a szokás a Galaxy Tab A7 esetében megváltozik, mivel a készülék is megkapja az új One UI felületet az Android 11 rendszerrel egyetemben, ám egy valamivel korábbi biztonsági frissítést csatoltak a szoftverhez, ami jelen esetben a 2021 márciusi lesz. Az új frissítés a T505XXU3BUD7 verziószámot viseli, és első körben az Egyesült Királyságban, valamint bizonyos európai országokban lesz elérhető, mégpedig az SM-T505 modellszámot viselő LTE modemmel szerelt tableteken.

Samsung Galaxy Tab A7

A készülékek frissítése OTA módon zajlik, szóval ha szeretnéd megtudni, hogy a te példányodra eljutott-e már az új szoftver, csekkold a Beállítások menüben a Szoftverfrissítés pontot.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid