Újabb Samsung telefonok Android 12 frissítése indult meg

0

Elsőként a Galaxy S21 szériára adta ki a Samsung a stabil Android 12 (One UI 4) rendszert, sokan már hazánkban is tudtak frissíteni. Most két másik telefon, a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 is csatlakozott a sorhoz, de ezzel még nincs vége, újabb készülékek kaphatják meg a friss rendszert az év vége előtt.

A Sammobile beszámolója szerint megindult a Galaxy Z Fold 3 Android 12-es frissítése Dél-Koreában, a Galaxy Z Flip 3 esetében pedig Szerbiából érkezett a hír, hogy néhányan már megkapták az új rendszert. A gyártó valószínűleg nem fog sokat késlekedni, és hamarosan további régiókban is megjelenik az update a szóban forgó készülékekre.

A One UI 4 számos optimalizációt hoz a hajlítható mobilokra, többek között az Android 12 színpaletták támogatását, új widgeteket és rengeteg további funkciót.

Egy korábban kiszivárgott tervezet szerint még idén frissülhet a Galaxy S20 széria, a Galaxy Note 20 széria, valamint a korábbi generációs Z Fold 2 és Z Flip 5G. Ez így összesen 12 készülék erre az évre, ami egyáltalán nem rossz, tekintve, hogy még csak nemrég adta ki a Google a friss Androidot.

Januárban pedig tovább folytatódnak a frissítések a Samsungnál, sorra kerülhetnek az első generációs hajlítható modellek (Galaxy Fold 5G és Galaxy Z Flip), a Note 10 mobilok, az S10 széria, az S20 FE, valamint az A45 5G és az A52s 5G.

Februárban pedig indulhat a tabletek és a további középkategóriás modellek frissítése.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid