Kiszivárogtak a Samsung Galaxy A73 jellemzői és a várható ára

0

Pár héttel ezelőtt felkerült az internetre néhány előzetes render, amelyeken a Samsung Galaxy A73 pózolt, most pedig OnLeaks jóvoltából újabb vizuális anyag került közszemlére. A friss CAD-alapú képek mellé még a lehetséges jellemzők, valamint a várható ár is kiszivárgott, grátiszba.

A Samsung Galaxy A73 egy 6,7 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED képernyővel büszkélkedhet majd, amelynek felső kerete alatt, pontosan középre igazítva egy kivágás rejti majd az előlapi kamerát.

Ez a bizonyos organikus panel várhatóan 90 Hz-es képfrissítést biztosít majd, de voltak korábban olyan értesülések, amelyek szerint a kijelző akár 120 Hz-es is lehet.

A hátlapot egy négy kamerás képrögzítő rendszer csinosítja, az elsődleges apparátus 108 megapixeles lesz, a többi modul jellemzői egyelőre nem ismertek, de vélhetően fogunk még róluk hallani.

A Samsung Galaxy A73 meghajtásért egy Qualcomm Snapdragon 750G lapkakészlet felelhet, ami pedig a szoftveres oldalt illeti, Android 12 operációs rendszerre számíthatunk.

Az operatív memória 8 GB lesz, míg a belső tárhely 128 GB, de lehetséges, hogy lesznek további memória is tárhely konfigurációk is.

Az energiaellátás feladatát egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorra bízza a gyártó, a telep USB-C csatlakozón keresztül töltődik, maximálisan 33 wattal. Az egészen nagy méretű akkumulátor ellenére a készülék mindössze 7,6 mm vastag lesz, illetve 9,3 mm ott, ahol a kamerák vannak. A Samsung Galaxy A73 a szivárgás értelmében olyan műanyag kialakítást kap, amely az IP67 minősítésnek is megfelel.

A készülék állítólag arany és fekete árnyalatokban lesz kapható, és mindössze 440 dollárba fog kerülni, amikor december végén forgalomba kerül, elsőként Indiában. Nyilván más piacokon eltérő összeget kérhetnek el a telefonért, de iránymutatónak már ez is jó lehet. Az év végi megjelenés pedig azért nagy hír, mert korábbi infók szerint a készülék gyártását 2022 második negyedéve előtt eredetileg meg sem kezdték volna.

  • Ez is érdekelhet: Töltők és mindenféle egyéb kütyük széles választéka a Smartdiszkont oldalán.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid