Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy Tab S8 táblagépek

0

Az Android 12L frissítés bejelentése egyértelműen jelezte, hogy a Google immáron újra hajlandó komolyan venni a tabletes szegmenst, ha viszont csúcskategóriás táblagépet szeretnénk zöld robotos rendszerrel, továbbra is a Samsung termékei lehetnek a legegyértelműbb választásaink. A színfalak mögött már gőzerővel készül a Samsung Galaxy Tab S8 trió, amelynek tagjai most egészen hivatalosnak tűnő renderelt képeken bukkantak fel a népszerű és autentikus szivárogtató, Evan Blass jóvoltából.

A Samsung Galaxy Tab S8 sorozat összesen három készülékből fog állni, három különböző képernyőmérettel. Az alapmodell 11, a Galaxy Tab S8+ variáns 12,4, míg az Ultra kiadás 14,6 colos megjelenítőt kap az eddigi híresztelések szerint. A két kisebb verzió esetében nem lesz különösebb változtatás a formatervet illetően, viszont a Galaxy Tab S8 Ultra egy elég idétlen szenzorszigettel lesz felvértezve, ami a legújabb Apple Macbook Pro dizájnját idézi.

Galaxy Tab S8 Ultra

A renderen jól látható, hogy a notchban két előlapi kamera foglal helyet, és a megjelenítő körüli káva is sokkal vékonyabb, mint a másik két modell esetében.

Az tagadhatatlan, hogy a szenzorsziget sokkal kisebb, mint az ihletet adó almás számítógépé, de abban biztosak lehetünk, hogy ez a megoldás így is jócskán meg fogja osztani a rajongókat és a potenciális vásárlókat egyaránt.

Samsung Galaxy Tab S8+

A Samsung Galaxy Tab S8 modellek egyöntetűen 120 Hz-es AMOLED képernyővel lesznek felszerelve, így a kijelzők között különbséget csupán a méret jelenthet (meg persze a notch az Ultra esetében). Mindhárom táblagép burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset zakatolhat, és állítólag az akkumulátorok kapacitására sem lehet majd panaszunk.

Samsung Galaxy Tab S8

Konkrétumot azonban egyelőre csak a Galaxy Tab S8 Ultra kapcsán hallottunk, a legméretesebb Samsung táblagépet egy 12 000 mAh kapacitású telep fogja működtetni, amely ráadásul a 45 wattos gyorstöltést is támogatja majd.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid