Kijött az AnTuTu novemberi toplistája a leggyorsabb Android mobilokkal

0

Megérkezett az egyik legnépszerűbb benchmark alkalmazás, az AnTuTu novemberi összesítése a leggyorsabb, vagy ha úgy tetszik, legnagyobb teljesítménnyel bíró Android okostelefonokkal. A statisztika november 1. és 30. között készült, és csak olyan készülékek kerülhettek fel a listára, amelyeknek legalább 1000 példányán lefutott a tesztprogram. Így aztán az alább látható eredmények az átlagot mutatják, nem pedig a legnagyobb elért pontszámokat.

Mivel az új Qualcomm csúcsprocesszor még csak pár napja jött ki, okostelefont pedig még nem mutattak be az új nagyágyúval, nem csupán a novemberi, de nagy valószínűséggel a decemberi összesítéseket is a Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlettel szerelt készülékek fogják uralni. Persze azért akad néhány “sima” Snapdragon 888 lapkás modell is a listán. Az első helyezett a játékokra kiélezett (Xiaomi) Black Shark 4S Pro, ami már második hónapja vezeti az AnTuTu zászlóshajókat rangsoroló listáját.

A gamer mobilt egy másik “játékos” okostelefon, a Nubia Red Magic 6S Pro követi, amely mögé a (Vivo) iQOO 8 Pro sorolt be, utóbbi szintén a mobilgamereknek készült. A mezőnyt a továbbiakban is a gamer telefonok uralják, a negyedik helyezett a Black Shark 4 Pro – ebben már Snapdragon 888 duruzsol, nem pedig a Plus variáns -, ám őt egy másik Snapdragon 888+ mobil követi, mégpedig a Vivo X70 Pro+. Az ötödik helyet az Asus ROG Phone 5s birtokolja, míg a hatodikon a szintén Snapdragon 888 chippel felvértezett (Vivo) iQOO 8 található. Nagyjából az októberi eredményeket láthatjuk viszont.

Az AnTuTu minden hónapban készít egy másik listát is, ezen a középkategóriás okostelefonok vannak egymáshoz viszonyítva.

A középsúlyú mezőnyben úgy látszik, hogy a Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészlettel hajtott készülékek dominálnak, habár elvétve látni egy-egy Dimensity chippel szerelt mobilt is. Az első helyezett a (Vivo) iQOO Z5, amelyet az Oppo K9s 5G követ, a harmadik pedig egy Snapdragon 780G-vel ellátott telefon, név szerint a Xiaomi Mi 11 Lite 5G. A listán a Xiaomi Civi-t a Honor 50 sorozat tagjai, vagyis az alapmodell és annak Pro variánsa követi, a hetedik helyet pedig az Oppo Reno 6 5G kaparinthatta meg, benne például Dimensity 900 zakatol. A nyolcadik és kilencedik helyen Huawei Nova 9 mobilok virítanak, ezeknek szintén Snapdragon 778G a lelke, majd a sort a Redmi Note 11 Pro+ zárja, amit a MediaTek Dimensity 920 chipje hajt.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid