Kiszivárgott a Pixel Watch, futurisztikus külsőt kaphat a Google okosórája

0

Hatalmasat nőtt a Wear OS rendszer népszerűsége, miután a Samsung a saját platformját elhagyva a Google ökoszisztémájára váltott a saját okosóráin. Ennek ellenére a Google állítólag szeretne egy teljesen saját fejlesztésű viselhető eszközt, amelynek létéről már évek óta pletykálnak, ám a kapcsolódó munkálatok csak nemrégiben kezdődtek el. Az állítólag Google Pixel Watch névre hallgató okosórát most végre meg lehet tekinteni a maga – közel – teljes pompájában, mégpedig kiszivárgott reklámképeken.

A most napvilágra került marketingképeket a Front Page Tech munkatársa, Jon Prosser hozta nyilvánosságra, és osztotta meg az internet népével. Mint ezeken a képeken látható, a Google Pixel Watch kerek kialakítást kap, olyan képernyővel, amely körül szinte semmilyen keret nincs. Egyetlen hardveres vezérlőt látni, a jobb oldalon található koronát.

Amennyire a képanyag látni engedi, a készüléken futó felhasználói felület Material You külalakkal bír, és az egészségkövetés szemlátomást központi szerepet kap.

A szoftver magában foglalhatja a Fitbit szolgáltatásainak integrálását, ami egy teljesen érthető lépés a keresőóriás részéről, hiszen idén az év elején felvásárolták az okosórákkal és más hasonló kütyükkel foglalkozó céget.

Mondjuk az egyik képen pont a Google Fit dizájnja köszön vissza, így vélhetően nem fognak teljes egészében a bekebelezett cég tudására hagyatkozni, merítenek majd saját kútfőből is.

A képeket közzétevő Jon Prosser még egy telefonos érdekességet is megosztott velünk. Állítása szerint a Google hajlítható okostelefonját, a Pixel Foldot egyáltalán nem kaszálták el, a flexibilis mobil nagyon is érkezőfélben van.

Az Android 12L frissítés bejelentése is egyértelműen arra utal, hogy a Google nem csupán a táblagépeket, hanem a hajlítható képernyős mobilokat is szívügyének tekinti, így aztán nagy a valószínűsége annak, hogy nem tettek le a Pixel Fold piacra dobásáról, de talán még várnak a bejelentésével.

Forrás: FrontPageTech

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid