Egyre közelebb a Samsung Galaxy A54 megjelenése

0

A Samsung Galaxy A54 már itt van a kertek alatt, forgalomba kerülésének újabb akadálya hárult el, mivel az FCC hivatala megadta a készüléknek az ehhez szükséges tanúsítványokat.

A Samsung Galaxy A54 a SM-A546E modellszámmal jelent meg az amerikai hatóság adatbázisában, ahonnan kiderült, hogy a telefon belsejében egy olyan akkumulátor lesz, amelynek minimum kapacitása 4905 mAh, illetve azt is megtudhatjuk, hogy ez a bizonyos telep támogatni fogja a 25 wattos gyorstöltést.

Ezek alapján a középkategóriás Samsung telefon belsejébe valószínűleg egy legalább 5000 mAh-s aksit fognak szerelni, habár korábbi értesülésekben egy ennél cseppet méretesebb, 5100 mAh-s akkumulátorról volt szó.

Előzetes render

Az FCC jóvoltából az is kiderült, hogy az okostelefon töltésére a Samsung EP-TA800 adaptert lehet majd használni, ami a már említett 25 wattos teljesítményt biztosítja, de az igen valószínűtlen, hogy a Power Delivery szabványú USB-C töltő ott lesz a dobozban.

A Geekbench lebuktatott néhány további jellemzőt is, a benchmark alkalmazás jóvoltából ismert a Galaxy A54 meghajtásáért felelős lapkakészlet, ami az Exynos 1380 lesz. A chipsetet még nem mutatták be, vagyis aggodalomra semmi ok, ha nem cseng ismerősen a neve.

A tesztelésre vitt prototípus belsejében 6 GB RAM teljesített szolgálatot, de nyilván lehetnek majd más konfigurációk is, az operációs rendszer pedig Android 13 volt, vélhetően a Samsung saját felhasználói felületével kiegészítve. A legutóbbi Samsung Galaxy A5x készülékek márciusban debütáltak, vagyis ha tartja magát a dél-koreai gyártó ehhez az ütemhez, nemsokára megismerkedhetünk a Samsung Galaxy A54-gyel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid