Újítást kap a Samsung Alaways-on Display funkciója

0

Rendkívül közkedvelt funkció ez, hiszen minimális fogyasztás mellett láthatunk fontos információkat a kijelzőn, a jövőben ráadásul szabadabb kezet ad a Samsung a felhasználóknak.

A Samsung Always-on display módját imádják a felhasználók, hiszen az időt, vagy éppen az értesítéseinket is láthatjuk anélkül, hogy hozzányúlnánk a mobilhoz. Hála az AMOLED technológiának, a fogyasztás is nagyon alacsony, mivel a kijelző nagy része nincs bekapcsolva.

A legújabb verzióban még csavarnak egyet a dolgon, és most már GIF-eket is használhatunk majd a lezárt kijelzőn, ami még inkább személyre szabhatóvá teszi a mobilunkat. A 3.2.26.4-es verziótól elérhető a funkció, ám természetesen vannak megkötések.

Nem használhatunk túl hosszú GIF-eket, és nem támogatott a Google újabb .webp formátuma sem. Az akkumulátor kímélése miatt az adott animáció egyébként nem végtelenítve fut majd a lezárt képernyőnkön, hanem mindössze egyszer fut végig, ám ha duplán érintjük meg a GIF-et, akkor újra lefut majd.

Az újítás a Galaxy S8 / S8 Plus és Note 8 készülékeken elérhető, de hamarosan a legújabb Galaxy S9 szériára is megérkezik majd.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid