A Sony nem mondott le a tabletpiacról

0

Már lassan három hosszú éve, hogy a japán Sony kiadott volna egy táblagépet, az utolsó ilyen húzásuk az egyébként egészen pofásra sikeredett Xperia Z4 Tablet volt. Nyilván maga a termékkategória mint olyan visszaesett az elmúlt években – bár erre is vannak kivételek – így érthető ha a gyártó is visszavonult a piacukról. De állítólag csak mostanáig. 

Úgy látszik az ázsiai gyártó egy újabb táblagépen dolgozik, vagyis egészen pontosan kettőn. A Sony Xperia XZ2 kamera applikációjának telepítőjében olyan adatokra bukkantak, amelyek erre engednek következtetni. Az APK fájlból kinyert információk szerint fejlesztés alatt áll egy 8, valamint 10 colos tablet is.

Kódolt adatokon kívül még sematikus képeket is találtak az állítólagos táblagépekről, amelyek szintén megerősítik az új értesüléseket. Arról is hallani, hogy a készülékek az egyik nagyobb Japán szolgáltató, az NTT DoCoMo révén lesznek bemutatva, az operátorról egyébként is úgy tudni két vadonatúj Xperia telefon leleplezésére készülnek idén nyáron.

Persze lehet legyinteni erre az egészre, sőt mi magunk is némi fenntartással kezeljük a hírt, de láttunk már érdekes és nem mindennapi visszatéréseket a tech világban. A kérdés: ha lennének új Sony táblagépek, ti vennétek?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid