Újra akcióban a Honor Watch Magic

0

Többször írtunk már a Huawei Honor Watch Magic-ről, ami egy egész nagy tudású, de megfizethető okosóra, és most újra akciós áron lehet hozzájutni.

Honor Watch Magic egyik ékessége az 1,2 colos AMOLED érintőkijelző, ami 390×326 pixeles felbontásával kifejezetten szép képet biztosít. Az órán egyébként a Huawei saját rendszere fut, cserélhető a szíja, és vízálló az 5ATM szabvány szerint, vagyis nyugodtan használhatjuk akár úszás, strandolás közben is.

Dizájn tekintetében kétféle kiadás is készült, az egyik egy sportosabb, a mások pedig elegánsabb, de tudásban megegyezik a két verzió. Kompatibilisek Android készülékekkel és iPhone-okkal is, és nagyjából a szokásos okosórás funkciókat kapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve az aktivitásmérés. Jó hír, hogy van pulzusmérő és GPS is, illetve különböző sportmódok, tehát az aktív életet élők is nagy hasznát vehetik a Watch Magic-nek. Az üzemidő a gyári adatok szerint normál használattal 7 nap, folyamatos GPS-szel pedig 10 órát bír a készülék, ami teljesen korrekt.

Honor Watch Magic most a Tomtop akciójában nettó 136,99 dolláros áron rendelhető, ráadásul van raktáron mindkét verzióból. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Megjegyzés: a Tomtopnál nincs garantált vámmentes szállítás, véletlenszerű, hogy fennakad-e vagy sem. Mindenesetre érdemes rászámolni az árra az áfát és egy minimális kezelési költséget.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid