Újra akcióban a Honor Watch Magic

0

Többször írtunk már a Huawei Honor Watch Magic-ről, ami egy egész nagy tudású, de megfizethető okosóra, és most újra akciós áron lehet hozzájutni.

Honor Watch Magic egyik ékessége az 1,2 colos AMOLED érintőkijelző, ami 390×326 pixeles felbontásával kifejezetten szép képet biztosít. Az órán egyébként a Huawei saját rendszere fut, cserélhető a szíja, és vízálló az 5ATM szabvány szerint, vagyis nyugodtan használhatjuk akár úszás, strandolás közben is.

Dizájn tekintetében kétféle kiadás is készült, az egyik egy sportosabb, a mások pedig elegánsabb, de tudásban megegyezik a két verzió. Kompatibilisek Android készülékekkel és iPhone-okkal is, és nagyjából a szokásos okosórás funkciókat kapjuk, mint az értesítések kijelzése, illetve az aktivitásmérés. Jó hír, hogy van pulzusmérő és GPS is, illetve különböző sportmódok, tehát az aktív életet élők is nagy hasznát vehetik a Watch Magic-nek. Az üzemidő a gyári adatok szerint normál használattal 7 nap, folyamatos GPS-szel pedig 10 órát bír a készülék, ami teljesen korrekt.

Honor Watch Magic most a Tomtop akciójában nettó 136,99 dolláros áron rendelhető, ráadásul van raktáron mindkét verzióból. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Megjegyzés: a Tomtopnál nincs garantált vámmentes szállítás, véletlenszerű, hogy fennakad-e vagy sem. Mindenesetre érdemes rászámolni az árra az áfát és egy minimális kezelési költséget.

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid