Újra feltűnt a Samsung Galaxy C5 Pro

0

A Samsung Galaxy C5 Pro már került egyet a TENAA hivatalánál, illetve megkapta a saját Wi-Fi tanúsítványát is a WFA-tól, ám most ismét feltűnt. Az új apropó az, hogy valaki fogta a készüléket, és lefuttatta rajta az elterjedt, és méltán népszerű benchmark programot, a GFXBench-et. Ami érdekes, hogy akadnak ellentmondások a korábbi értesülésekkel.

Le kell szögezni, hogy még a legjobb, legelterjedtebb szintetikus tesztalkalmazások sem tévedhetetlenek, mégis említésre méltó, hogy az új eredmények 5.5 colos megjelenítőt vizionálnak a telefon számára, ami szembemegy a TENAA korábbi adataival. A kínai telekommunikációs iroda 5.2 hüvelykben szabja meg a készülék kijelzőjének képátlóját.

Egyébként a többi hardveres jellemző megegyezik az eddig napvilágra kerültekkel, vagyis kapni fogunk egy nyolcmagos, 2.2 GHz-re skálázott processzort, a már említett képernyő Full HD felbontásban pompázik, a rendszermemória 4 GB, míg a belső tároló kapacitása 64 GB lesz. A mobilos fotózás hívei pedig örömüket lelhetik egy 16 megapixeles előlapi, illetve egy szintén 16 megapixeles hátlapi kamerában. A szóbeszédek szerint a Galaxy C5 Pro, akárcsak a C7 Pro, január 21-én válhat hivatalossá.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid