Az Ulefone a világ első Helio P70-es mobiljával készül az MWC 2018-ra

0

A Mobile World Congress (MWC) az év egyik legnagyobb tech rendezvénye, ahol sok új okostelefont mutatnak be. Idén február 26-tól március 1-ig lesz az expó Barcelonában, és számos gyártó termékeit meg lehet majd tekinteni. Többek között a kínai Ulefone is jelen lesz, és egy igazi érdekességgel készülnek!

Az Ulefone nemrég elárulta, hogy egy igazi nagy dobást fognak bemutatni az MWC-n az Ulefone T2 Pro személyében, ami a vállalat új zászlóshajója lesz. A gyártó megerősítette, hogy ez lesz az első okostelefon, amelyben az új Helio P70 lapka teljesít szolgálatot.

A Helio P70 egy bivalyerős felsőkategóriás chipset Cortex-A73-as magokkal és 12 nm-es FinFET gyártástechnológiával. A lapka még a Snapdragon 660-nál is erősebb az AnTuTu szerint, és megközelíti a csúcskategóriás Snapdragon 835 teljesítményét. Az új chipkészlet egy mesterséges intelligenciára kihegyezett DPS maggal is bír, és megkapta a Google második generációs gépi tanulási technológiáját (TensorFlow). A komoly teljesítményhez ráadásul energiatakarékos működés társul, azaz egy nagyon ígéretes hardverről van szó.

Van egy kiszivárgott renderképünk is az Ulefone T2 Pro-ról, amely iPhone X-szerű kijelzőkivágásról árulkodik. Ami viszont érdekes, hogy nem látszik ujjlenyomat-olvasó a mobilon, így akár még az is megeshet, hogy egy kijelzőbe épített megoldást kapunk.

Már várjuk a hivatalos bemutatót, amint kiderülnek a hivatalos részletek, mindenképpen be fogunk számolni róla.

Forrás: Ulefone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid