Ulefone Power 5 – 6 GB RAM és 13.000 mAh-s aksi egy masszív házban

0

Férfias, karakteres, akkubajnok okostelefon után nyomozók: ne tovább! Az Ulefone Power 5 egyedi külalakkal, gigantikus akkumulátorral és decens hardverrel igyekszik színt vinni a szinte egyforma, notchos szappantartó mobilok világába. Ráadásul most kedvező áron megvásárolható.

Az Ulefone Power 5 egy valódi phablet, méretes fémháza a belül található apró komponensek mellett otthont ad egy 6.0 colos Full HD+ megjelenítőnek, ami modern képaránnyal, viszont szenzorsziget nélkül enged betekintést a különféle tartalmakba. Az IPS panelt használó képernyő elsőrendű, de nem ez a mobil legfőbb erénye. A kijelző rejtekében korrekt középkategóriás hardver található, amiről érdemes ejteni pár szót.

Az Ulefone Power 5 lelke a MediaTek gyáraiban nyeri el végső formáját, mire a készülékbe kerül addigra az MTK6763 nevet viseli. Ez egy nyolcmagos processzor, amelynek 2.0 GHz-es az órajele, a feladatok végrehajtásában pedig 6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely segíti. Ha netán kevés lenne az utóbbi, akkor lehetséges a bővítés is egy akár 256 GB-os micro SD kártya révén.

Egy okostelefon manapság nem is lehet kellően felszerelt megfelelő kamerák nélkül. A kínai gyártó a mobil ezen részét a legnagyobb szakértők egyikére bízta, és a Sony neve elég jól cseng, ha fotózásról beszélünk. Az elsődleges képrögzítő apparátus 21, valamint 5 megapixeles szenzorokat foglal magában.

A 21 megapixeles egység a japánok keze munkáját dicséri, amúgy az IMX230 érzékelőről van szó. Az előlapi kamera szintén két érzékelővel rendelkezik, egy 13 és egy 5 megapixeles egység ejti fogságba a fénysugarakat, hogy aztán ne engedje el őket többé.

A telefon minden alkotóeleme nagyon korrekt, de mégis a legnagyobb vonzerejét az akkumulátorának köszönheti, ami félelmetes kapacitást kapott. 13000 mAh energia feszül ebben a gigászi akkuban teljes töltöttség esetén, amihez a gyorstöltésnek köszönhetően alig két és fél óra is elegendő lehet. Ha akad kicsit több időnk, akkor élhetünk a vezeték nélküli töltéssel is, ami egy éjszaka alatt – 9 óra – ismét teljes kapacitására emeli a telepet.

Az a helyzet, hogy léteznek ennél kisebb powerbankok, szóval az Ulefone Power 5 aksijának mérete módfelett figyelemreméltó. A gyártó állítása szerint egy hetet simán kibír, így egy évben optimális esetben csak 52 alkalommal kell a töltőre dugni a szerkezetet. Merész állítások, de ilyen specifikációk mellett egyáltalán nem hangzanak mesebeszédnek.

Amit még érdemesnek tartunk az említésre az, hogy a készülék boldogul egyszerre két SIM kártyával is, ráadásul támogatja a B20 hálózatokat, szóval a szélvészgyors 4G sebesség mindenkor adott lesz kicsiny hazánk határain belül. Fontos adatainkat védhetjük arcfelismeréses, valamint ujjlenyomatos azonosítás révén, így minden személyes holmink biztonságban lesz az Ulefone Power 5 tárhelyén.

Az Ulefone Power 5 kellemes hangzással kecsegtet, aminek a biztosítéka egy AW8736 audiócsip, valamint a telefon színvonalas hangrendszere. A szoftveres oldalt Android 8.1 Oreo rendszer képviseli, amelynek erényeit lehetetlenség volna ezen írás keretein belül felsorolni.

A lényeg a végére maradt: a mobil egy rövid promóció keretein belül 259.99 dolláros áron elvihető a TomTop webáruházából. Ha karakteres, férfias, brutális akkumulátorral felszerelt és kellően erős okostelefonra vágysz, akkor az Ulefone Power 5 lehet számodra a megoldás. További részletekért, rendelésért kattintsatok bátran erre a linkre! (Most ingyenes vámmentes Duty Free Shipping szállítással.)

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid