Idén egy második Ultra mobillal is készülhet a Samsung

0

A kollégák a Galaxy Clubnál úgy tudják, hogy idén újabb modell csatlakozhat a hajlítható kijelzős Samsung mobiltelefonokhoz. Nyáron nem csupán a Galaxy Z Flip 6 és a Galaxy Z Fold 6 léphet a világot jelentő deszkákra, hanem az utóbbinak egy Ultra kiadása is.

A Samsung Galaxy Z Fold 6, vagyis az alapmodell az SM-F956, míg az Ultra változat az SM-F958 modellszámmal jelenik majd meg. A Samsung általában a 8-as számmal szokta jelölni az Ultra kiadású készülékeit, példának okáért a Samsung Galaxy S24 Ultra az SM-S928 modellszámot kapta.

A fejlesztés alatt álló telefon kódjában ott egy N betű is, az SM-F958N jelölés pedig egy dél-koreai piacra szánt modellre utal. Egyelőre nemt tűnt fel más régióra vonatkozó modellszámmal, de feltételezhető, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra nem csak a gyártó hazájában fog megjelenni.

Előzetes render szimpla, nem-Ultra Galaxy Z Fold 6-ról

Talán többeket hozott lázba az a korábbi infó, mely szerint egy olcsóbb hajlítható készülék is érkezik idén Samsung Galaxy Z Fold 6 FE néven. Adott a kérdés: mi van a megfizethetőbb Galaxy Z Fold 6-tal?

Az új értesülések fényében lehetséges, hogy külön ilyen mobil nem lesz. Helyette a szimpla Galaxy Z Fold 6 lehet az a bizonyos olcsóbb variáns, míg az Ultra kiadás dobozára kerül majd az az 1800 dolláros árcédula, amit eddig a Galaxy Z Fold telefonok kaptak.

A pletykák szerint hasonló taktikát választhat a Google is, a keresőóriás egy új, XL modell bevezetésére készülhet a Pixel 9 szériával, míg az eddigi csúcsmodellt jelentő Pro kiadás középre kerülhet a sorozaton belül. A feltételezések szerint ez egyúttal a Pixel “a” mobilok kivezetését is jelentheti, mert azok zászlaját az alap Pixel 9 viszi majd tovább.

Visszatérve a Samsung hajlítható mobiljaihoz: a Galaxy Z Fold 6 Ultra S Pen támogatással érkezik, és az ikonikus toll talán végre helyet kaphat magának a készülék testében. Erre persze nincs garancia, arra viszont egészen nagy esély van, hogy az új Fold modell megkap néhány elemet a Galaxy S24 Ultra dizájnjából, például átveheti annak szögletes sarkait.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid