Újabb részletek a Poco F6-ról

0

A színfalak mögött már gőzerővel készül a Redmi Note 13 Turbo, ami nemzetközi piacokon Poco F6 néven fog megjelenni. Sok mindent hallottunk már az okostelefon kapcsán, de most újabb értesülések érkeztek, amelyek a készülék akkumulátoráról, illetve annak töltési sebességéről rántják le a leplet. 

A Poco F6 sík kialakítású képernyővel és Snapdragon 8s Gen 3 chipsettel jelenik majd meg – állítják a korábbi szivárgások, most pedig az is napvilágra került, hogy az okostelefon belsejében lévő akkumulátor támogatni fogja a 90 wattos gyorstöltést. Ez azért nem számít megszokottnak, és mindenképpen előrelépés az előd által biztosított 67 watthoz képest. A Poco F6 képernyője 1220p+ felbontást kaphat a hírek szerint, a Xiaomi két beszállítót is felfogadott a kijelző előállítására.

Az újdonság hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet, amelyben egy Sony IMX882 szenzor teljesíthet szolgálatot, míg az önarcképek készítését egy 20 megapixeles modul teszi majd lehetővé. A fentebb említett 90 wattos töltés egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorba fog áramlani.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Poco F6 mikor mutatkozik be a nyilvánosság előtt, ám mielőtt erre sor kerülne, a Redmi Note 13 Turbo fog debütálni a kínai piacon. Ez a modell szolgál majd az F6 alapjául. Hogy aztán az okostelefon milyen áron kerül forgalomba, egyelőre remek kérdés, mi mindenesetre bízunk egy baráti árcédulában.

Forrás:  GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid