Umi Plus – Prémium mobil nagy aksival és Hi-Fi hangzással

0

Az UMI Plus egy prémium, fémházas mobil erős hardverrel, méretes aksival és jó hangzással. A mobilt még tavaly mutatták be, mostanra viszont már eléggé lecsökkent az ára, így nagyon jó vételnek számít.

A mobil fémből készült háza alatt egy 4000 mAh-s Sony gyártotta aksit találunk, ami állítólag 17 óra folyamatos videózásra vagy 15 óra játékra elég egy töltéssel. Ha mégis lemerülne az akku, akkor 100 perc alatt 100%-ra tudjuk tölteni, fél óra alatt pedig egy napra elegendő használati időt nyerhetünk. A töltés ráadásul USB-C porton keresztül lehetséges, ami kényelmesebb a hagyományos microUSB-s megoldásnál.

A kijelző 5.5 colos és Full HD felbontású, ráadásul a Sharp gyártja, azaz egy minőségi panelről van szó. A meghajtásról a 8 magos Helio P10 gondoskodik 4 GB RAM társaságában, a belső tárhely pedig 32 GB-os, és természetesen bővíthető. A mobil dual SIM-es, és teljes körű 4G támogatással bír. Nem maradt ki a B20-as LTE sáv sem, így hazánkban is gond nélkül használható az UMI Plus.

A hátlapra egy 13 megapixeles Samsung szenzor került szupergyors fázisdetekciós autofókusszal és kéttónusú LED villanóval, az előlapon pedig egy 5 megapixeles szelfikamerát találunk.

A Home gombba egy ujjlenyomat-olvasót rejtettek, a kiváló hangzásért pedig egy Hi-Fi audiochip felel A szoftver Android 6.0-ra épül, és egy tiszta, gyári, sallangmentes felületet kapunk.

Az UMI Plus a Tomtop akciójában most nettó 149 dolláros áron kapható.

Hogy tetszik az UMI Plus?

forrás: Umi

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid