Unibody fémházat kaphat az LG G5

0

Friss dél-koreai pletykák szerint az LG soron következő zászlóshajója, vagyis az LG G5 egy fém, unibody házat kaphat. Ha ez igaz, ez lenne az első ilyen a sorban, négy generációnyi műanyag, illetve bőrburkolatú készülék után. 

A lehetséges döntés hátterében az lehet, hogy az olyan gyártók, mint az Apple vagy a Samsung már korábban sikerre vitték ezt a koncepciót, számos jól fogyó fémházas telefonkészülék formájában. Az LG G5 várhatóan a következő év első felében jelenik meg, valamikor a Samsung Galaxy S7 forgalomba kerülésének idején, vagy nem sokkal azután.

Ha hinni lehet bizonyos értesüléseknek, a csúcsmodell a bemutató után nem sokkal már elérhető lesz. Persze mindezt nem szabad készpénznek venni, hiszen könnyen lehet, hogy az LG cseppet sem szeretné követni konkurenciáinak példáját, és más módon fog prémium érzetű, zászlóshajókkal meglepni minket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid