Ütős szelfikamerával jönnek a Samsung Galaxy S10 modellek

0

Rengeteg minden kiszivárgott már a Galaxy S10 szériáról, de az előlapi kamerákról eddig semmi konkrétumot nem tudtunk. Szerencsére ennek vége, és a legfrissebb hírek szerint nem kell aggódniuk a szelfiőrülteknek.

A Galaxy S10e, S10 és S10+ is kijelzőbe szerelt előlapi kamerával érkezik, ami 10 MP-es szelfiket lő majd. Ez eddig nem tűnik túlzottan nagy számnak, de most jön a lényeg: megkapja a gyártó szupergyors Dual Pixel autofókuszát, felszerelik optikai képstabilizátorral, és 4K videófelvételre is képes lesz. Ez így már nem hangzik rosszul. A Galaxy S10+ előlapján ráadásul lesz egy másodlagos kamera is, ami állítólag a mélységérzékelésben segít majd.

Galaxy S10e

A forrás azt is elárulta, hogy az S10 és az S10+ egy olyan kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kap, ami sokkal gyorsabb a jelenlegi megoldásoknál, viszont ez csak egy konkrét helyen érzékel majd, nem egy nagyobb felületen. A nyomásérzékeny home gomb eltűnik, viszont a kijelző feléleszthető lesz a kijelzőbe épített biometrikus szenzor megérintésével vagy megnyomásával.

Samsung Galaxy S10 és S10+

További érdekesség, hogy hosszabb szuperlassított felvételeket tudunk majd lőni az S10 modellekkel, 0,2 és 0,4 másodperc helyett 0,8 másodpercre nő ezeknek a videóknak a hossza.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid