Üzemidőbajnok a Gionee-től!

2

A kínai gyártó már nem ismeretlen az olvasók előtt, hiszen – még ha csak rövid ideig is – övék volt a világ legvékonyabb okostelefonja. Ezúttal nem az őrült karcsúságra, hanem a masszív üzemidőre szeretnének vélhetően rágyúrni a mai napon hivatalosan bejelentett Marathon M3 elnevezésű készülékükkel, amelybe egy igencsak masszív 5000 mAh-s telep került elhelyezésre. Egy ilyen méretű akkumulátor már táblagépeknek is becsületére válik, és a gyártó becslései szerint 33 napos készenlétre, valamint 32 órányi beszélgetési időre lehet számítani 3G hálózatokon a masszív battéria jóvoltából.

A készülék többi paramétere is egészen kellemes: 5 hüvelykes IPS HD kijelző (293 ppi-s képpontsűrűséggel), négymagos MediaTek processzor (MediaTek MT6582, 1.3 GHz-en ketyegő magokkal), 1GB RAM, és akár 128 GB-ig bővíthető 8 GB-os belső tárhely. Természetesen a bivalyerős akkumulátor nem eredményezhet papírvékony és légies kivitelezést: a maga 180 gramm feletti tömegével (nincs még pontos adat) és 144.5 x 71.4 x 10.4mm-es dimenzióival egy egészen vaskos kis masinára számíthatunk. Említésre méltó még a hátlapi 8 és az előlapi 2 megapixeles kamera, a két SIM kártya egyidejű kezelése, az FM rádió, valamint a telefonon futó 4.4-es KitKat. A készülék egyelőre csak Indiában kapható, 210 dolláros áron.

Ti lemondanátok a karcsú kivitelezésről a brutális üzemidő javára? Elfogadnátok a Marathon M3-at? Bármi is legyen a véleményetek, várjuk őket a cikk alá komment formájában!

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid