Valódi fotókon a Gionee S11

0

Még az ősz elején lehetett hallani a Gionee nevű kínai gyártó következő okostelefonjáról, az S11-ről, akkor a TENAA hivatalának és a GFXBench alkalmazásnak köszönhetően kiderült egy csomó specifikáció és más érdekesség. A minap valaki lefotózta a készüléket, így már valódi képeken is megcsodálhatjuk annak formatervét, külalakját. 

Mivel nem csak Samsung meg Sony van a világon, érdemes szemmel tartani a különféle ázsiai cégeket is, mert mindig előrukkolhatnak valami újjal. Aki szokott minket olvasni, már biztosan ismeri a Gionee nevét, volt a múltban több érdekes telefonjuk, akad köztük vékonysági rekorder is például. A Gionee S11 egy a modern trendekhez illeszkedő FullView AMOLED megjelenítőt fog kapni, amelynek képátlója kereken hat hüvelyk lesz.

Figyelemreméltó az elől és hátul lévő képrögzítő apparátus, ugyanis mindkét esetben egy duál kamerakészletről beszélhetünk, és bár egyre több ilyen telefon van a piacon, azért még mindig formabontó dologról van szó. Úgy tűnik az elsődleges kamera szenzorai nem azonosak, az egyik 16, a másik pedig 8 megapixeles lehet a korábbi értesülések alapján. A telefonról készült fotók értelmében a színválasztékban biztosan ott lesz a rózsaszín, az arany és a kék.

Visszatérve az előlapra, nagyon jó kijelző/előlap arányokat látni, oldalt szinte semmilyen keret nincsen, igaz alul és felül láthatunk valamennyit, illetve a vállalat logójára lehetünk figyelmesek a kijelző alatt. A telefon várhatóan november 26-án kerül leleplezésre egy rendezvényen, amelyet a gyártó csak erre a célra dedikált. Egyébként ha nem csak a formaterve érdekel a szóban forgó mobilnak, eláruljuk, hogy a belsejében egy 2.5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor, 6 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely lesz található, a telep kapacitása 3600 milliamperóra lesz, és Android 7.1.1 rendszert kapunk majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid