Ilyen lesz az eddigi legnagyobb akkus Samsung mobil

0

A Samsung hamarosan egy vadonatúj középkategóriás telefonszériával fog előrukkolni, a sűrűsödő szóbeszédek pedig arra engedtetnek következtetni, hogy a Galaxy M mobilok érkezésére már tényleg nem kell sokat várni. Egyelőre úgy tudni, három készülék lesz a családban, az M10, az M20, illetve az M30. Miután a Galaxy M20 megkapta FCC tanúsítványait, most valódi fotókon tűnt fel, így közelebbről is meg tudjuk tekinteni a telefon V alakú szenzorszigetét, és úgy általában véve a formatervét. Nem mellesleg állítólag akkora aksi kerül a készülékbe, amekkora még nem volt Samsung telefonban.

Több friss kép is napvilágra került a készülékről, így már szinte teljesen lelepleződött a dizájn. A Samsung Galaxy M20 kijelzőjén a legérdekesebbnek nyilvánvalóan az Infinity-V kivágás mondható, ami egész kicsinek és elegánsnak tűnik.

Az alsó keretről azt beszélik, hogy valamivel vékonyabb lesz mint a Samsung Galaxy Note 9-é, ami nem csekély fegyvertény egy középkategóriás mobiltól. A második képen az M20 előlapi üvege látható, így tudunk alkotni némi fogalmat a végleges külalakról.

A Galaxy M20 sokban fog hasonlítani az M10-hez, viszont annál némileg vastagabb és testesebb lesz. A hátlapon duál kamerakészlet lesz, mégpedig 13, illetve 5 megapixeles érzékelőkkel, alattuk egy LED villanó foglal helyet. Szintén a hátsó oldalra kerül a biometrikus szenzor, ami ujjlenyomata révén azonosítja a felhasználót. Az előlapi szenzorsziget pedig 8 megapixeles képrögzítő egységnek ad otthont.

A Galaxy M20 tokja

A mobil alján USB-C csatlakozó található, a hangszóró és egy jack aljzat társaságában. Állítólag a Galaxy M20 lesz az eddigi legnagyobb akkumulátorral ellátott Samsung okostelefon valaha, a belsejében ugyanis 5000 mAh kapacitás várja majd, hogy próbára tegyék. (A Galaxy M30-ról még nincs infó, de valószínűleg ez is ekkora aksit kap.)

Samsung Galaxy M20

A kijelző képátlója 6,13 hüvelyk lesz, a felbontása pedig Full HD+. A telefon belsejében házon belül fejlesztett Exynos 7904 lapkakészlet fog dolgozni 3 GB RAM mellett, míg a belső tárhely kapacitása opcionálisan 32 vagy 64 GB lehet.

Forrás: GSMArena, 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid