Tesztelték a (Xiaomi) Redmi Note 7-et

0

Rendszeres olvasóink tudják már, hogy a Xiaomi és a Redmi márka – ami lényegében a gyártó középkategóriás mobiljait foglalja magában – hamarosan különválnak. Az új felállás első két készüléke a Redmi 7 és a Redmi Note 7 lehet, a bemutatójukat január 10-én tartják. A mobilok közül a Redmi Note 7 járt egy kört a GeekBench nevű benchmark alkalmazásban, így már tudjuk, milyen lapkára épül majd a hardvere.

A Redmi Note 7 – most már Xiaomi nélkül – burkolata alatt egy vérbeli középkategóriás fenegyerek, a Qualcomm Snapdragon 660 fog dolgozni. A chipset már nem ismeretlen a gyártónak, ezt van például a Mi A2-ben és a Mi Pad 4 táblagépben is.

A telefon 1462 pontot gurított az egymagos, és 4556 pontot a többmagos tesztben, ami körülbelül a papírformát jelenti Snapdragon 660-nal szerelt masinák esetében. Komoly előrelépés az új lapka használata, hiszen a Redmi Note 5 és a Redmi Note 6 Pro belsejében is a Snapdragon 636 dolgozott.

Ami a szoftvert illeti, a tesztelt prototípus a próba során Android 9 operációs rendszert futtatott, minden bizonnyal MIUI 10 felület mellett. Szintén a GeekBench listájából tudjuk, hogy a telefonban 6 GB RAM teljesít szolgálatot, de valószínűleg többféle kiszerelés is lesz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid