Valódi fotókon a Samsung Galaxy S24 Ultra

0

Már vészesen közeledik a Galaxy S24 széria bemutatója, és ennek megfelelően szinte mindent tudunk a készülékekről. Megvannak a főbb jellemzők, az árak, és hivatalosnak tűnő sajtóképek már a dizájnt is lebuktatták. Most pedig valódi fotók érkeztek, amelyeken az Ultra variáns látszik elölről és hátulról is.

Eddig csak nem működő, úgynevezett “dummy” modellekről voltak képeink, a mostani fotók viszont már egy valódi készüléket mutatnak, és végre a bekapcsolt kijelző is látható.

Jól látszik, hogy a hátlap szinte semmit sem változott, leszámítva az új színt, ami a hírek szerint a Titanium Gray, vagyis titánszürke fantázianévre hallgat majd. A kijelző viszont teljesen lapos lett, ami elég nagy újítás, mutatjuk nagyban is, kicsit kivilágosítva:

A káva egységesen vékonynak tűnik minden oldalon, alul sem vastagszik meg. Egyébként a korábbi sajtóképek is ugyanezt mutatják:

A Samsung Galaxy S24 mobilok bemutatója január 17-én lesz, és a hírek szerint hasonló árakon jelennek majd meg, mint az elődök. Az S24 és az S24+ minimálisan olcsóbb, az S24 Ultra pedig kicsit drágább lehet, de még az is lehet, hogy Magyarországon mindhárom készülék kedvezőbb árat kap a tavalyi elődjénél.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid