Valódi fotón a Samsung Galaxy S8

8

A rengeteg pletyka és renderelt kép után végre megérkezett az első valódinak tűnő fotó a Samsung Galaxy S8-ról, amelyen ráadásul szinte minden fontosabb részlet jól látszik!

Az alábbi fotót a VentureBeat hozta nyilvánosságra, és elég hitelesnek tűnik, minden bizonnyal valóban a Galaxy S8 látható rajta. A dizájn alapvetően nem változik sokat az S7 szériához képest, de azért lesznek lényeges eltérések.

A keret továbbra is fémből van, és szerencsére meghagyták a 3.5 mm-es jack csatlakozót is. Az S7-tel ellentétben azonban itt már USB-C portot kapunk, eltűnik a jellegzetes Home gomb, és mindkét modell hajlított kijelzős lesz.

Az nem látszik pontosan, hogy mennyire vékony a káva, de a forrás szerint 83%-os a kijelző/előlap arány, ami jelentős előrelépés. Az újdonságok mérete alig változik, de már a sima Galaxy S8 is 5.8 colos kijelzőt kap, a nagyobb modell pedig 6.2 colos lesz a hírek szerint. Mindkét esetben QHD felbontású Super AMOLED panelről van szó.

A készülékek meghajtásáért a Snapdragon 835 felel majd, bár az európai modellbe jó eséllyel Exynos 8895 processzor kerül. Ehhez jöhet még 4 GB RAM, illetve 64 GB bővíthető belső tárhely. A forrás szerint a kamerák 12 és 8 megapixelesek lesznek, mindkettő f/1.7-es apertúrával, és jól látszik, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon van, méghozzá egy elég szerencsétlen helyen.

A bemutató valószínűleg március 29-én lesz, és április közepe felé jelenhetnek meg az újdonságok. A kisebb modell állítólag 800 euró körüli összegbe kerül majd, a nagyobbért pedig 900 eurót kérhetnek el.

forrás: VentureBeat

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid