Valódi sajtóképen a OnePlus 3

2

A OnePlus 3-ról szinte naponta érkeznek pletykák: 6 GB RAM, árazás, extrém gyorstöltés is szerepel a repertoárban. Most pedig Evan Blass (@evleaks) ajándékozott meg minket néhány új részlettel, köztük a telefon végleges dizájnjával.

Aki jártas a mobilok világában, az könnyen találkozhatott Evan Blass nevével. A Twitteren @evleaks néven megtalálható úriember mind a mai napig szeret mobilos újdonságokat megosztani, méghozzá még be nem jelentett készülékekről. Most (többek között) a OnePlus 3 került terítékre.

A mobilról már korábban is mutattunk képeket, azonban azok minősége és szavahihetősége még kifogásolható volt. A mostani sajtófotó viszont igen valóságosnak hat, mostmár szinte biztosra vehetjük, hogy a OnePlus a HTC telefonokhoz hasonló fémházat tervezett a következő csúcskészüléküknek. Az elődök a kamerát körülvevő foglalata is eltűnik, a szenzor itt egymagában terpeszkedik a mobil hátulján. Az előlap viszont nem sokat változott. Alul maradt az ovális Home gomb, felül pedig a mikrofon, a szelfikamera, valamint a különböző szenzorok láthatóak. Ezenkívül pedig az oldalsó káva mérete is kisebbnek tűnik az elődhöz képest, igaz, ez a telefon furcsa dőlése miatt nem egyértelmű.

oneplus 3 evleaks

Egyéb információk is érkeztek. Először is a OnePlus 3 AMOLED kijelzővel jön. Nem meglepő húzás, a tavaly év végén debütált OP X-szel a gyártó OLED technológiára váltott a korábban használt IPS megjelenítőkkel szemben. Negatívum viszont az akkumulátor méretcsökkenése. Az előd 3300 mAh-s telepét egy 3000 mAh-ra cserélték, ami jobb optimalizáltság esetén nem feltétlenül jelent rosszabb üzemidőt. A OnePlus 2-t ugyanis sok támadás érte rossz üzemideje miatt, ami valószínűleg ennek volt betudható. Ráadásul ha ezt párosítjuk az Oppo vadonatúj gyorstöltési technológiájával, amit talán a OnePlus 3 is megkap, akkor egy igen meggyőző eredményt kaphatunk.

A OnePlus 3-mal kapcsolatban már nem sok részlet maradt rejtve. A Snapdragon 820-szal és 4/6 GB RAM-mal szerelt mobil premierje e hónap végén várható.

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid