Valódinak tűnő sajtóképen a Samsung Galaxy Z Fold 2

0

Az már korábban kiderült, hogy Galaxy Z Fold 2 néven jöhet a Galaxy Fold utódja, most pedig úgy néz ki, megérkezett az első sajtókép a mobilról!

Az alábbi renderkép elég rossz minőségű, de azért így is elég sok fontos részlet kivehető rajta. A kivitel alapvetően hasonlít majd az alap Galaxy Foldra, összehajtott állapotban továbbra is belülre kerül a nagyobb kijelző, ám a dizájn több téren is frissült.

A Galaxy Z Fold 2 külleme a Galaxy Note 20-at idézi, amit szintén kiszivárgott sajtóképeken láthattunk. Itt is a réz szín dominál, és a hátlapi kamerasziget is pontosan olyan, mint az új Note esetében.

Galaxy Note 20 Plus/Ultra

A Samsung Galaxy Z Fold 2 fő kijelzője 7,59 colos lesz a hírek szerint, 2213×1689 pixeles felbontással LTPO technológiát használó Super AMOLED panellel, valamint 120 Hz-es képfrissítéssel. A megjelenítő természetesen megkapja a Z Flipben debütált UTG (Ultra Thin Glass) borítást, vagyis egy vékony, hajlítható üveg kerül rá.

 

Hardveres téren pedig természetesen a Snapdragon 865+-t kapjuk 5G támogatással, és 256 vagy 512 GB tárhellyel. A mobilt augusztus 5-én mutatják be, és sajnos úgy néz ki, hogy az eredeti Galaxy Foldnál is drágább lesz.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid