A vártnál is drágább lehet a Samsung Galaxy Flex

0

Azt még nem tudni pontosan, hogy milyen néven kerül forgalomba a Samsung hajlítható telefonja, de a legvalószínűbb a Galaxy Flex, vagy egyszerűen csak a Galaxy F. Azt eddig is sejtettük, hogy iszonyatosan drága lesz, most azonban még a vártnál is magasabb összegről esett szó.

Az egyik mobilokkal foglalkozó kiszivárogtató szerint Samsung Galaxy Flex (vagy szimplán csak Samsung Flex) lesz a futurisztikus mobil neve, és az árral kapcsolatban is közölt egy viszonylag tág intervallumot.

Eddig átszámolva 1770 dollárt pletykáltak, most viszont 1925 és 2565 dollár közötti összegről esett szó. Az még nem világos, hogy ez a különböző modellekre vonatkozik-e majd, vagy egyszerűen csak még nincs meg a végleges ár. Ez mindenesetre nagyjából 550 és 730 ezer Ft közé eső pénzmennyiséget jelent, ami tényleg elképesztő. Persze nyilván meg kell kérni a sok éves fejlesztés árát, és elég nagy az újdonságfaktor, de azért ez mégiscsak túlzásnak tűnik.

A fenntartásainkat azért ne tegyük félre, hiszen még semmilyen hivatalos infó nem érkezett az árral kapcsolatban, és valószínűleg nem is fog jövő márciusig, amikor majd megjelenhet a kereskedelmi forgalomban a Galaxy Flex (már ha tényleg ez lesz a végleges neve).

Via GSMArena, borítókép: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid