Friss részletek az LG és a Huawei hajlítható okostelefonjáról

0

A legtöbbet jelenleg a Samsung hajlítható okostelefonjáról tudjuk, persze ha nem számoljuk a kínai FlexPai készüléket. Bár a Royole masinája kellemes meglepetés volt mindenki számára, az emberek igazából a “nagyok” megoldásaira várnak. Sokat egyelőre nem tudni az LG és a Huawei hajlítható kijelzős mobiljáról, néhány érdekes infó mégis kijutott a kibertérbe, amiről érdemes lesz szót ejteni.

A LetsGoDigital csapata ismét tett egy érdekes felfedezést, ugyanis elcsípett néhány levédetett nevet az Európai Unió Szellemi Tulajdonok Hivatalában. Az LG által elindított levédetési folyamatban három név szerepel: Flex, Foldi és Duplex. A dél-koreai vállalat november 21-én nyújtotta be a kérvényt a neveket illetően.

Pontosan persze nem lehet megmondani, hogy valóban a hajlítható készülék nevei ezek, viszont az biztos, hogy az okostelefonok kategóriában történt a levédetés. Mivel nyílt titok, hogy az LG mérnökei is dolgoznak egy ilyen jellegű mobilon, az itt látható elnevezések valószínűleg összekapcsolhatóak ezzel a masinával. Persze még ha létezik is kapcsolat, akkor sem biztos, hogy ezek közül valamelyik a hajlítható készülék végleges neve lesz. Az LG telefonja Evan Blass értesülései szerint a 2019 januári CES kiállításon debütálhat, míg ehhez képest a Samsung és a Huawei hajlítható mobiljai februárban érkezhetnek.

Apropó Huawei… A hírek szerint a Mate széria tagjaként kerülhet a boltok polcaira a kínai cég hajlítható telefonja, és eddig a következő neveket védették le: Mate F, Mate Flex, Mate Flexi és Mate Fold. Mivel a Samsung a saját készülékét állítólag Galaxy F néven fogja értékesíteni, valószínűleg nem a Mate F lesz a végső választás, de egyelőre ez csak találgatás. A Mate széria a produktivitásról szól, így nem meglepő, hogy a hajlítható mobil ennek a sorozatnak lesz a tagja. Egyelőre úgy tudjuk, nagyobb megjelenítő kap, mint a Samsung készüléke, ugyanis kihajtott állapotban 8 colos lesz, a burkolata alatt pedig egy 5G modemmel igyekszik majd a piacon nevet szerezni.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid